Η βασίλισσα Ελισάβετ έχει μια φωτογραφία της πριγκίπισσας Σάρλοτ και του πρίγκιπα Τζορτζ που δεν έχουμε ξαναδεί [εικόνα]

0

Ουδέν κρυπτόν υπό τον φωτογραφικό φακό: μοιάζει με έναν «αξονικό τομογράφο» των στιγμών μας.

Αδιαμφισβήτητα, οι απόλυτοι πρωταγωνιστές ενός πορτρέτου είναι τα πρόσωπα που απεικονίζονται… ή μήπως όχι; Υπάρχουν κάποιες μικρές, -πολύ μικρές!- λεπτομέρειες που είναι ικανές να κλέψουν την προσοχή μας.

Οπως, για παράδειγμα, η λεπτομέρεια που βρίσκεται σε αυτή την φωτογραφία με κεντρικό πρόσωπο την βασίλισσα Ελισάβετ και κάνει τον γύρο του διαδικτύου.

Πριν λίγες ημέρες, η βασίλισσα Ελισάβετ φωτογραφήθηκε την στιγμή που με υπερηφάνεια κοιτούσε το πορτρέτο της. Ομως, στη μία άκρη του καρέ, βρίσκονται οι πραγματικοί «πρωταγωνιστές». Με την απαραίτητη μεγέθυνση καταφέραμε να δούμε μια «συλλεκτική» royal φωτογραφία στην οποία απεικονίζονται τα πιο αγαπημένα πρόσωπα της βασίλισσας: τα δισέγγονά της.

Τον Μάρτιο που μας πέρασε, σε ντοκιμαντέρ που προβλήθηκε από το τηλεοπτικό δίκτυο ITV, με τίτλο «The Queen’s Green Planet», η ίδια είχε εκφραστεί με ιδιαίτερα ζεστό τρόπο για την σχέση που την ενώνει μαζί τους.

Όσο η οικογένειά της μεγαλώνει, η ατμόσφαιρα στο Παλάτι γίνεται ολοένα και πιο χαρούμενη: η «άτακτη» παρουσία των παιδιών είναι διασκεδαστική για εκείνη.

Δείτε την φωτογραφία που κάνει τον γύρο του διαδικτύου, στο bovary.gr. 

iefimerida.gr


Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here