Η Μαρία Κορινθίου ξεκατινιάζεται άγρια με φαν της στο Instagram [εικόνες]

0

Η Μαρία Κορινθίου έβαψε τα μαλλιά της ξανθιά για την παράσταση «Η νεράιδα και το παλικάρι» και εκτός αυτού έγινε και πλαστική κούκλα.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την Espresso, η πλαστική κούκλα που της μοιάζει είναι το νέο επιχειρηματικό βήμα της Μαρίας Κορινθίου, ενώ η ηθοποιός έχει ήδη δημοσιεύσει την κούκλα που έχει το όνομά της στο Instagram.

Η κούκλα λοιπόν θα βγει όντως στην αγορά από το νέο έτος και θα είναι ντυμένη με τα ρούχα της νέας ανοιξιάτικης κολεξιόν που έχουν την υπογραφή της ηθοποιού, Maria Korinthioy Collection.

Ωστόσο με την ανάρτησή της κούκλας στο Instagram δεν έλειψαν και οι κακές κριτικές από μερικούς που ανέφεραν πως δεν είναι και τόσο όμορφη για να γίνει κούκλα.

 «Εντάξει είναι όμορφη κοπέλα, ok… Από εκεί και πέρα όχι και κούκλα, είπαμε… Έχει πολύ ομορφότερες και κορμάρες έλεος. Κατέβα από τη σκάλα κοπελιά», σχολίασε κάποια στο Instagram για να λάβει την απάντηση της Μαρίας Κορινθίου: «Ας ήταν να το έκανες και εσύ και ας έλεγες όχι κοπελιά».

Μάλιστα τα σχόλια συνεχίστηκαν «βγάζοντας» περισσότερη κακία «Κρίμα που δεν έχεις καθρέφτη σπίτι σου… Από εκεί και πέρα συνήθως οι κούκλες είναι συνδυασμένες με την Barbie που είναι καλλίγραμμη. Η Πατατούφα είναι πιο κοντά στις αναλογίες σου», έγραψε η χρήστης του Instagram.

Η Μαρία Κορινθίου επέλεξε να μην απαντήσει, ενώ πολλοί διαδικτυακοί της φίλοι έσπευσαν να την στηρίξουν, δηλώνοντας πως θα αγοράσουν την κούκλα της.

iefimerida.gr


Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here