Ηγουμενίτσα: Επιμνημόσυνη δέηση για τον Επικελευστή του Λιμενικού Σωτήρη Τατσάκη

0

Επιμνημόσυνη δέηση για τον Επικελευστή του Λιμενικού Σωτήρη Τατσάκη που έχασε τη ζωή του την ώρα του καθήκοντος πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί στην είσοδο του λιμανιού Ηγουμενίτσας.

Παρουσία των πολιτικών και πολιτειακών αρχών του τόπου και εκπροσώπων όλων των σωμάτων ασφαλείας τιμήθηκε ένας άνθρωπος που ήταν υπόδειγμα ευσυνειδησίας και αυταπάρνησης.

Υπενθυμίζεται οτι  Ο Επικελευστής Λ.Σ. Σωτήρης Τατσάκης, ετών 37, τραυματίστηκε θανάσιμα από φορτηγό  όχημα, στο οποίο επρόκειτο να διενεργηθεί έλεγχος για τον εντοπισμό τυχόν παρανόμως διακινούμενων αλλοδαπών προς Ιταλία, στην είσοδο του λιμένα Ηγουμενίτσας.

Γεννήθηκε το 1972 στη Φασκομηλιά Θεσπρωτίας και κατετάγη στο Λιμενικό Σώμα το 1997. Υπηρέτησε στη Λιμενική Αρχή Ηγουμενίτσας σε διάφορες θέσεις και στο Κλιμάκιο Ειδικών Αποστολών.

Εκτελούσε το καθήκον του με ζήλο και αυταπάρνηση. Απόδειξη τούτου αποτελεί η αυταπάρνηση της ίδιας του της ζωής. Ο θανάσιμος τραυματισμός  ήταν αποτέλεσμα της προσπάθειάς του να κάνει όσο καλύτερα μπορούσε τη δουλειά του.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here