Η Ευγενία Σαμαρά με τον Αντώνη Κανάκη μιλάνε; Πώς είναι σήμερα η σχέση τους

0

Για τη σχέση της με τον Αντώνη Κανάκη μίλωσε στο TV Εθνος η Ευγενία Σαμαρά. 

  • Αν και περάσατε στο πανεπιστήμιο, στη Γεωπονική, βρεθήκατε σε άλλα μονοπάτια, αυτά της υποκριτικής. Πώς προέκυψε αυτή η μετάβαση;

Από τα έξι μου χρόνια ήμουν σίγουρη ότι θα γίνω ηθοποιός. Κάπου στο λύκειο υπήρξε η τρομολαγνεία τού «πέρνα στο πανεπιστήμιο για να βρεις δουλειά, γιατί θα πεθάνεις στην ψάθα». Φοβήθηκα λίγο, ήμουν και καλή μαθήτρια, οπότε δεν ήταν δύσκολο για μένα να καθίσω να διαβάσω. Πέρασα στη Γεωπονική γιατί ήθελα να ασχοληθώ με την αρχιτεκτονική τοπίου. Μπήκα στη σχολή και παράλληλα κατάλαβα ότι δεν θέλω να κάνω αυτό το πράγμα, οπότε πήγα έδωσα εξετάσεις και πέρασα με υποτροφία σε μια σχολή θεάτρου. Έκανα παράλληλα και τα δύο, μαθήματα στο πανεπιστήμιο και στο θέατρο. Αργότερα έπιασα δουλειά στο ραδιόφωνο και μετά στο «Ράδιο Αρβύλα». Από τη στιγμή που μπήκα στο θέατρο, ήμουν σίγουρη ότι δεν θα ασχοληθώ με κάτι άλλο.

  • Και στη συνέχεια πώς μπήκε η τηλεόραση στη ζωή σας;

Δούλευα ήδη έναν χρόνο στο ραδιόφωνο του Κανάκη. Και κάποια στιγμή ήθελαν στο «Ράδιο Αρβύλα» να βάλουν μια γυναικεία στήλη. Κάναμε οντισιόν και διάλεξαν εμένα και τη Χριστίνα Μουστάκα.

  • Τι αποκομίσατε από αυτήν τη συνεργασία;

Έμαθα να είμαι επαγγελματίας. Ήταν πραγματικά μεγάλο σχολείο το «Ράδιο Αρβύλα», δούλευαν όλοι με όρεξη, με συνέπεια και με συγκέντρωση. Κρατάω την αγάπη που πήρα, μου φέρθηκαν άψογα, έχω πολύ ωραία πράγματα να θυμάμαι. Είμαι πολύ ευγνώμων που βρέθηκα εκεί.

  • Διατηρείτε επαφές με τον Αντώνη Κανάκη και τους υπόλοιπους συντελεστές της εκπομπής;

Φυσικά, μιλάμε. Όταν επισκέπτομαι τη Θεσσαλονίκη, πάντα βρισκόμαστε.

  • Πιστεύετε ότι λείπουν ο Κανάκης και η ομάδα του από την τηλεόραση;

Φυσικά. Θεωρώ ότι είναι απαραίτητες αυτές οι εκπομπές. Πέρυσι δεν έχασα ούτε μία εκπομπή από το «Βινύλιο». Αυτή η τηλεόραση λείπει, αυτή η τηλεόραση θα έπρεπε να υπάρχει. Είμαι πολύ στενοχωρημένη που δεν θα βλέπω το «Βινύλιο» και το «Ράδιο Αρβύλα».

  • Θα τους δούμε σύντομα, πιστεύετε;

Δεν γνωρίζω, το εύχομαι όμως.

iefimerida.gr


Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here