Η μικρή κόρη του Τραμπ βρήκε νέο σύντροφο: Τον Μάικλ Μπούλος -Γνωρίστηκαν στη Μύκονο [εικόνες]

0

Ζευγάρι με έναν Νιγηριανό είναι το τελευταίο χρονικό διάστημα, η Τίφανι Τραμπ, η μικρότερη κόρη του Αμερικανού προέδρου, τον οποίο μάλιστα, γνώρισε στην Μύκονο.

Σύμφωνα με το Page Six, η Τίφανι τους τελευταίους μήνες είναι ζευγάρι με τον Μάικλ Μπούλος, γιο δισεκατομμυριούχου από την Νιγηρία.

Μια πηγή κοντά στην κόρη του Αμερικανού προέδρου, λέει μάλιστα ότι πέρασαν μαζί την Ημέρα των Ευχαριστιών και πως έχει γνωρίσει ήδη τα περισσότερα μέλη της οικογένειάς της.

Η σχέση τους είναι σχετικά πρόσφατη και οι δύο τους γνωρίστηκαν ενώ ήταν σε διακοπές στην Μύκονο. Ο Μπούλος μεγάλωσε στο Λάγος, την μεγαλύτερη πόλη της Νιγηρίας – μια χώρα που ο πατέρας της, ο πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ, είχε χαρακτηρίσει «χώρα του κ@λου».

«Η Τίφανι είναι χαρούμενη που μέχρι στιγμής έχει καταφέρει να κρατήσει την σχέση της κρυφή από τον κόσμο» εξήγησε η πηγή στο Page Six. Αλλά τον παρουσίασε ήδη στην οικογένειά της, την Ημέρα των Ευχαριστιών. Ο Μάικλ είναι ένας πολύ ευφυής νεαρός άνδρας από μια σπουδαία οικογένεια. Δεν υπήρξε καμία αναφορά στο ατυχές σχόλιο του προέδρου για τα αφρικανικά έθνη».

Ποιος είναι όμως ο Μπούλος;
Η οικογένειά του κατάγεται από τον Λίβανο. Ο Μπούλος φοίτησε σε ένα ελίτ διεθνές σχολείο στην Νιγηρία ενώ ο αδερφός του Φάρες, είναι ηθοποιός και ράπερ που παίζει με το όνομα Farastafari.

Η οικογένεια του Μπούλου ίδρυσε τις επιχειρήσεις Boulos Enterprises και τον δημόσιο ελεγχόμενο όμιλο SCOA Nigeria, ο οποίος έχει συμφέροντα στον τομέα των λιανικών πωλήσεων, των κατασκευών, των οχημάτων και του εξοπλισμού. Η έδρα του νεαρού δισεκατομμυριούχου είναι στο Λονδίνο.

Η Τίφανι και ο Μπούλος γνωρίστηκαν κατά την διάρκεια του καλοκαιριού ενώ έκαναν διακοπές στη Μύκονο. Η Τίφανι ήταν στο νησί μαζί με την Λίντσεϊ Λόχαν. Μάλιστα, είχε χωρίς από τον προηγούμενο σύντροφό της, τον Τος Μεκάνικ, με τον οποίο ήταν πολλά χρόνια ζευγάρι, την περασμένη άνοιξη.

Το νεαρό ζευγάρι έκανε και την πρώτη του δημόσια εμφάνιση μαζί τον Σεπτέμβριο σε μια επίδειξη της Taoray Wang κατά τη διάρκεια της εβδομάδας μόδας της Νέας Υόρκης. Η μικρή κόρη του Τραμπ ακολουθεί στο Instagram τον Μάικλ, όπως και η μητέρα της, Μάρλα, που φαίνεται να τον εγκρίνει.


Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here