Μαρί Σαντάλ και Παύλος Γλίξμπουργκ εξώφυλλο στο ισπανικό Vanity Fair [εικόνες]

0

Για το εξώφυλλο του περιοδικού Vanity Fair πόζαρε για ακόμη μία φορά η Μαρί Σαντάλ, μαζί με την κόρη της Μαρία Ολυμπία αλλά και τον σύζυγό της Παύλο Γλίξμπουργκ.

Συγκριμένα, το ισπανικό περιοδικό επέλεξε τον Παύλο Γλίξμπουργκ και την γυναίκα του να κοσμήσουν το εξώφυλλο του τεύχους Δεκεμβρίου.

Φαίνεται μάλιστα πως η χρονική περίοδος της συνέντευξης της Σαντάλ δεν είναι τυχαία  καθώς έγινε μετά τα δημοσιεύματα που ήθελαν την Μαρί Σαντάλ στα μαχαίρια με την βασίλισσα Λετίθια με την πρώτη να μην δίνει το «παρών» στους εορτασμούς για τα 80 χρόνια της τέως βασίλισσας της Ισπανίας, Σοφίας.

Στην συνέντευξη που έδωσε η Μαρί Σαντάλ στο ισπανικό Vanity Fair δεν έκανε καμία αναφορά στην Βασίλισσα Λετίθια αλλά πέταξε εμμέσως τα καρφιά της.

«Δεν ζητώ συγγνώμη για τον τρόπο που είμαι. Δεν έχω τίποτα να κρύψω. Έχω τις δικές μου απόψεις, έχω ισχυρή προσωπικότητα και έχω τα πόδια μου στο έδαφος», ανέφερε η Μαρί Σαντάλ.

Η επιχειρηματίας μίλησε επίσης και για τα social media, στα οποία πρόσφατα είχε εκτεθεί η κόρη της, Μαρία Ολυμπία, λαμβάνοντας και αρνητικές κρητικές εξαιτίας του ντυσίματός της.

«Αποφάσισα να είμαι δημόσιο πρόσωπο στο Instagram, γιατί τρέχω μια επιχείρηση και ένα blog. Αλλωστε τα παιδιά μου είναι πολύ ενεργά στα κοινωνικά δίκτυα και γι’ αυτό ορισμένες φορές έχουν βιώσει την αρνητική τους πλευρά».
 

 

iefimerida.gr


Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here