Γιόγιακας: “Ολιγωρία του αστυνομικού ότι δεν δήλωσε το όπλο του στους Αλβανούς”

0

«Θεωρήσαμε χρέος μας να τιμήσουμε τη μνήμη του Κωνσταντίνου Κατσίφα, ενός ανθρώπου που με ιδιαίτερη αυτοθυσία έχασε τη ζωή του. Περνώντας τον έλεγχο στο Τελωνείο Μαυροματίου, ο συνεργάτης μου έδωσε την υπηρεσιακή του ταυτότητα», δήλωσε ο βουλευτής της ΝΔ Βασίλης Γιόγιακας με αφορμή την προσαγωγή του αστυνομικού του από τις αλβανικές αρχές .

« Yπήρχαν υπερβολικά μέτρα ασφαλείας. Στον πρώτο έλεγχο στη συνέχεια, ο αστυνομικός δήλωσε την κατοχή του υπηρεσιακού του όπλου και θεώρησαν σκόπιμο οι αστυνομικές αρχές να τον προσαγάγουν στο Α.Τ των Αγίων Σαράντα», πρόσθεσε ο κ. Γιόγιακας τονίζοντας πως «από ολιγωρία δεν εδηλώθη η κατοχή του όπλου. Γνώριζαν όμως ότι ήταν αστυνομικός γιατί χρησιμοποίησε την αστυνομική του ταυτότητα. Αλλεπάλληλες φορές επισκεπτόμαστε πολλές ακριτικές περιοχές».

Ο αστυνομικός οδηγήθηκε τελικά την Κυριακή στις δικαστικές αρχές, παρότι αυτό αναμενόταν να γίνει τη Δευτέρα, και στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερος με τον περιοριστικό όρο να παρουσιάζεται κάθε δεκαπενθήμερο στο Αστυνομικό Τμήμα των Αγίων Σαράντα.

Δείτε το παρακάτω Βίντεο: 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here