Η ΔΑΣ ΟΤΑ για τις εκλογές των 2 αιρετών εκπροσώπων των εργαζομένων στα Υπηρεσιακά Συμβούλια (Υ.Σ.) στο Ν. Θεσπρωτίας

0

Συναδέλφισσα, συνάδελφε

Στις 18 Δεκέμβρη 2018 πραγματοποιούνται οι εκλογές για την ανάδειξη των 2 αιρετών εκπροσώπων των εργαζομένων στα Υπηρεσιακά Συμβούλια (Υ.Σ.) στον Ν Θεσπρωτίας .

Είμαστε η μόνη δύναμη που δεν καλλιεργούμε αυταπάτες για το ρόλο των Υπηρεσιακών Συμβουλίων, η μόνη δύναμη που λέμε ότι χωρίς ισχυρό κίνημα που θα συγκρούεται αποφασιστικά με κάθε αντιδραστική- αντιλαϊκή πολιτική, δεν μπορείς να υπερασπιστείς τα δικαιώματα των εργαζομένων και στο πλαίσιο των Υπηρεσιακών Συμβουλίων.

Γνωρίζεις ότι θα κάνουμε ό, τι μπορούμε, ό, τι περνά από το χέρι μας.

Οι αιρετοί που εκλέχτηκαν με την ΔΑΣ ΟΤΑ δεν υπηρέτησαν από κανένα πόστο και με κανένα τρόπο τις αντιλαϊκές πολιτικές της κυβέρνησης, δεν τους συνδέει κανένας ομφάλιος λώρος με αυτές. Γνωρίζεις ότι έδωσαν τη μάχη για την υπεράσπιση των εργασιακών δικαιωμάτων των συναδέλφων, ενημέρωσαν, αποκάλυψαν, υπερασπίστηκαν την αξιοπρέπεια των εργαζομένων ενάντια στις αυθαιρεσίες και τις άδικες, αντεργατικές αποφάσεις των Δημοτικών Αρχών.

Γνωρίζεις επίσης ότι δεν έχουμε καμία δέσμευση απέναντι στη Διοίκηση και ούτε λειτουργούμε ΡΟΥΣΦΕΤΟΛΟΓΙΚΑ, όμως, τα γενικότερα προβλήματα που μας βασανίζουν δεν κρίνονται ούτε στα Υπηρεσιακά Συμβούλια, ούτε θα λυθούν από εκεί. Όλες οι άλλες δυνάμεις θεωρούν δεδομένη την αντιλαϊκή πολιτική και τους νόμους που διέπουν τα Υπηρεσιακά Συμβούλια, σπέρνουν αυταπάτες για το ρόλο τους. Γι’ αυτό εξάλλου στη συντριπτική πλειοψηφία των Δήμων κατεβαίνουν μαζί, σε ενιαία ψηφοδέλτια.

Οι αιρετοί όλων των άλλων δυνάμεων έχουν «αποδεχτεί» την τιμωρητική αξιολόγηση , αφού έχουν  γίνει αξιολογητές,. Έχουν εγκρίνει μαζί με τα διορισμένα μέλη όλους τους αντεργατικούς Οργανισμούς των Δήμων, που αποδέχονται την κατάργηση θέσεων και αρμοδιοτήτων, τις κουτσουρεμένες παροχές στους εργαζόμενους.

Συναδέλφισσα, συνάδελφε,

Έχεις πείρα από τη στάση των υπόλοιπων συνδικαλιστικών δυνάμεων.

Οι πλειοψηφίες παλιού και νέου κυβερνητικού συνδικαλισμού και οι αιρετοί τους αποδέχονται όλο το πλαίσιο της σημερινής αντιλαϊκής πολιτικής, που γεννά φτώχεια και μνημόνια, που τσακίζει τα μορφωτικά και εργασιακά δικαιώματα. Αυτό το γεγονός καθορίζει τη στάση τους και στα Υπηρεσιακά Συμβούλια

Εμείς δίνουμε το χέρι σε όποιον θέλει «να σηκωθεί», σε όποιον θέλει να βλέπει τον συνάδελφο του στα μάτια, σε όποιον δεν ξεχνά τι θα πει άνθρωπος…

Ότι πάνω απ’ όλα άνθρωπος είναι αυτός που αντιλαμβάνεται, ονειρεύεται, δημιουργεί, διαμορφώνει το μέλλον του, αγωνίζεται, επαναστατεί…

Ως ΔΑΣ καλούμε όλους τους εργαζόμενους να συμμετέχουν  αποφασιστικά και με αξιοπρέπεια στη μάχη Στις 18 Δεκέμβρη 2018 για την ανάδειξη των 2 αιρετών εκπροσώπων των εργαζομένων στα Υπηρεσιακά Συμβούλια (Υ.Σ.)παίρνοντας όλα τα αναγκαία μέτρα για την ακόμα μεγαλύτερη αύξηση της συμμετοχής.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here