Επίσκεψη του Τσακαλώτου στον ΣΦ ΠΑΟΚ Νέας Υόρκης

0

Ο Ευκλείδης Τσακαλώτος βρέθηκε στις ΗΠΑ τις προηγούμενες μέρες και με την ευκαιρία του ταξιδιού του επισκέφτηκε τον ΣΦ ΠΑΟΚ Νέας Υόρκης.

Ο σύνδεσμος του Δικέφαλου στην αμερικάνικη μεγαλούπολη μετακόμισε σε νέα γραφεία πριν λίγο καιρό και έτσι ο Υπουργός Οικονομικών δυσκολεύτηκε λίγο να τα εντοπίσει.

Αναλυτικά η ανακοίνωσή του συνδέσμου:

«Και ενώ συνεχίζουμε σιγά σιγά να ετοιμάζουμε τον νέο μας χώρο, σήμερα η βραδιά μας τελείωσε με μια ευχάριστη έκπληξη καθώς μας επισκέφτηκε ο υπουργός οικονομικών της Ελλάδας και φυσικά τρελό ΠΑΟΚτσακι Ευκλείδης Τσακαλώτος!

Οι μισοί δεν ξέραμε καν ότι βρίσκεται στην Νέα Υόρκη… Πήγε να μας βρει στον παλιό σύνδεσμο και του είπαν ότι πλέον τα παιδιά είναι σε δικό τους χώρο και έψαξε και μας βρήκε γιατί όπως μας είπε δεν γινόταν να γυρίσει πίσω στην Ελλάδα χωρίς να μας επισκεφτεί!

Αφού συνήλθαμε από την έκπληξη συζητήσαμε πολλά με φυσικά μοναδικό θέμα τον ΠΑΟΚ μας… Του τα ψάλαμε αρκετά είναι η αλήθεια εκφράζοντας τα παράπονα μας για τα περσινά ευτράπελα του ελληνικού πρωταθλήματος και φυσικά του μεταφέραμε τις ανησυχίες για τυχόν εμφάνισης των ίδιων προβλημάτων και στο φετινό….ειδικά για το φετινό που πάει τρένο η ομαδα!

Τον ευχαριστούμε θερμά για την επίσκεψη του για το ότι έκατσε και μας άκουσε για αρκετή ώρα… Αλλά και για τις υποσχέσεις που μας έδωσε όσον αφορά το χτίσιμο του νέου γηπέδου αλλά και την ασφάλεια των οπαδών μας ειδικά στα εκτός έδρας παιχνίδια… Υποσχέσεις που ελπίζουμε να κρατήσει….!

Του ευχόμαστε καλή επιστροφή στην πατρίδα να έχει!».


to10.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here