Η Kamala Harris γράφει ιστορία στις ΗΠΑ λαμβάνοντας μέρος σε παρέλαση Pride

0

Η αντιπρόεδρος των ΗΠΑ, Kamala Harris, η οποία αποτελεί χωρίς αμφιβολία τη γυναίκα της χρονιάς, θέλοντας να μοιραστεί την αγάπη της και να υπενθυμίσει στην ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητα πως η ίδια και ο πρόεδρος των ΗΠΑ θα βρεθούν στο πλευρό όλων αυτών των ατόμων, συμμετείχε στο Capital Pride.

Το Capital Pride που πρόκειται για ένα ετήσιο φεστιβάλ υπερηφάνειας, το οποίο λαμβάνει χώρα στις αρχές Ιουνίου στην Ουάσινγκτον, είχε την τιμή να φιλοξενήσει την Harris, η οποία φόρεσε ένα jacket στα χρώματα του Pride και περπάτησε με τους υπόλοιπους συμμετέχοντες, γράφοντας ιστορία ως η πρώτη εν ενεργεία αντιπρόεδρος των ΗΠΑ που λαμβάνει μέρος σε Pride εκδήλωση.

imageimage

Η Kamala Harris πήρε τον λόγο στο event και μίλησε σύντομα για το νομοσχέδιο περί ισότητας, με το οποίο η ίδια αλλά και ο πρόεδρος Joe Biden έχουν δεσμευτεί να προστατεύσουν τα δικαιώματα των ατόμων της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας.

image

«Πρέπει να βεβαιωθούμε πως η διεμφυλική κοινότητα και η νέα γενιά είναι όλοι προστατευμένοι. Χρειαζόμαστε, επίσης, προστασίες γύρω από την εργασία και τη στέγη. Υπάρχουν τόσο πολλά πράγματα να κάνουμε και γνωρίζουμε πως είμαστε δεσμευμένοι σε αυτά», είπε η αντιπρόεδρος σύμφωνα με το NBC Washington.

image

image

govastileto.gr

ΠηγήΠηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here