Απίθανοι εορταστικοί στολισμοί σε νοσοκομεία -Δέντρα από προφυλακτικά, στεφάνια από χάπια [εικόνες]

0

Αν ψάχνεις για πρωτότυπο, πέρα από κάθε φαντασία χριστουγεννιάτικο στολισμό, τότε θα τον βρεις στα νοσοκομεία.

Κι όμως είναι απίστευτο πώς λίγη φαντασία και μερικά ιατρικά εργαλεία μπορούν να κάνουν ένα νοσοκομείο να μοιάζει κάπως πιο γιορτινό, διατηρώντας όμως την «ταυτότητα» του.

Κι αυτό γιατί αν το σκεφτείς καλύτερα, θα διαπιστώσεις πως ένα νοσοκομείο δεν είναι και το πιο εύκολο μέρος για να στολιστεί την περίοδο των γιορτών.

Λευκοί τοίχοι παντού, καμία απολύτως διακόσμηση, χώροι που έχουν απολυμανθεί ώστε να μην μεταδίδονται τα μικρόβια είναι και οι λόγοι που ένα χριστουγεννιάτικο δέντρο δεν φτάνει για να φέρει την εορταστική διάθεση στους ασθενείς και τους γιατρούς.

Για αυτό τον λόγο γιατροί, νοσηλευτές και προσωπικό σε νοσοκομεία από όλον τον κόσμο έχουν αποφασίσει να πρωτοτυπήσουν και να στολίσουν τα νοσοκομεία όπου εργάζονται με ότι μέσα διαθέτουν.

Ενα πρωτότυπο χριστουγεννιάτικο δέντρο.

Χριστουγεννιάτικα δέντρα από πλαστικά γάντια και προφυλακτικά, καθώς και συσκευασίες με χάπια ως «βάση» για στεφάνια είναι μόνο μερικές από τις ιδέες που είχαν.

Οι παρακάτω φωτογραφίες λοιπόν, από τα στολισμένα νοσοκομεία έχουν γίνει viral, καθώς πρωταγωνιστικό ρόλο έχουν αντικείμενα που δεν φανταζόμασταν ποτέ πως θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν ως χριστουγεννιάτικα στολίδια.

Δέντρο από πλαστικά γάντια.

Χάπια- λαμπάκια.

Στολίδι- DNA.

Χριστουγεννιάτικο δέντρο από γάντια.

Μπάλες με τις φωτογραφίες των γιατρών.

Δέντρο απο προφυλαμτικά.

Στεφάνι από μπουκαλάκια χαπιών.

Ενα δέντρο από γάντια και πάλι.

Φωτογραφίες: twitter, imgur.com, boredpanda.com

iefimerida.gr


Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here