Γλυκά Νερά – Δικηγόρος πιλότου: Δεν ήταν προσχεδιασμένη η δολοφονία

0

Την εκτίμηση ότι ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος δεν είχε προσχεδιάσει τη δολοφονία της Καρολάιν στα Γλυκά Νερά έκανε ο δικηγόρος του, Αλέξανδρος Παπαϊωαννίδης.

Μιλώντας στο Mega, ο δικηγόρος του πιλότου υπογράμμισε ότι «δεν ήταν προσχεδιασμένο το έγκλημα, ούτε υπήρχε άλλο κίνητρο. Και αυτά καταρρίπτονται γιατί έχουμε ομολογία από τον ίδιο. Μια πράξη συνειδητοποιημένη από τον ίδιο, ενδεχομένως και από την πρώτη μέρα. Είναι μια ομολογημένη πράξη, μη αποκρύπτοντας κανένα στοιχείο.

Με την ομολογία του έδωσε φως σε αρκετά σενάρια που υπήρχαν αν υπήρχε συνεργός ή άλλο κίνητρο, τα οποία καταρρίπτονται από τον ίδιο. Γνώμονας του είναι το παιδί».

Όπως ανέφερε ο δικηγόρος η υπερασπιστική τους γραμμή θα είναι ότι η δολοφονία της Καρολάιν έγινε «κατόπιν εξέλιξης έτερων γεγονότων».

Σύμφωνα με τον δικηγόρο, πριν από τον φόνο της Καρολάιν, υπήρχε διαπληκτισμός στο ζευγάρι.

Αναφορικά με το ότι ο ιατροδικαστής είπε ότι η Καρολάιν δολοφονήθηκε ενόσω κοιμόταν, ο δικηγόρος είπε ότι «η Καρολάιν δεν κοιμόταν την ώρα του φονικού».

«Η βούληση του εξαρχής μετά την τέλεση της πράξεως ήταν να ομολογήσει» πρόσθεσε σχετικά με τον συζυγοκτόνο.

Στην ερώτηση γιατί ο 32χρονος πιλότος άργησε να ομολογήσει 37 μέρες, ο δικηγόρος του είπε ότι το έκανε για το… παιδί του. «Δεν ήθελε να στερήσει από το παιδί του και τους δύο γονείς την ίδια μέρα. Αυτό σκεφτόταν και δεν ομολόγησε αμέσως την δολοφονία».


πηγη

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here