Ενταση στις σχέσεις Χαρ. Τρικούπη με ΔΗΜΑΡ

0

«Ηλεκτρισμένη» ήταν η χθεσινή συνεδρίαση της «επιτροπής ψηφοδελτίων» του Κινήματος Αλλαγής, καθώς προέκυψε εμπλοκή με τις προτεινόμενες υποψηφιότητες από πλευράς της Δημοκρατικής Αριστεράς για τα ψηφοδέλτια των εθνικών εκλογών. Συγκεκριμένα, οι εκπρόσωποι του κόμματος –οι κ. Στέργιος Καλπάκης, Δημήτρης Χαλαζωνίτης και Θανάσης Ντέλκος– πρότειναν μία σειρά προσώπων που δεν έγιναν αποδεκτά από την πλειοψηφία, με χαρακτηριστικό παράδειγμα την περίπτωση του Χρήστου Μέγα στην Αρτα.

Το γεγονός ότι οι προτάσεις ουσιαστικά απορρίφθηκαν οδήγησε στην αποχώρηση των τριών στελεχών από τη συνεδρίαση, δείχνοντας έτσι τη σαφή ενόχληση του κόμματος που εκπροσωπούν. Τα παραπάνω, δε, λαμβάνουν χώρα, χωρίς ακόμα να έχει κλειδώσει και το τι μέλλει γενέσθαι με την υποψηφιότητα του επικεφαλής της ΔΗΜΑΡ και βουλευτή Επικρατείας της ΔΗΣΥ Θανάση Θεοχαρόπουλου.

Στο πλαίσιο αυτό αποκτά επιπλέον ενδιαφέρον η αυριανή σύσκεψη της Εκτελεστικής Γραμματείας και η προγραμματισμένη για την Κυριακή Κεντρική Επιτροπή, όπου αναμένεται με τα μέχρι τώρα δεδομένα, να ανακοινωθεί το μεγαλύτερο μέρος των ψηφοδελτίων.

Την ίδια ώρα ο γραμματέας του κόμματος, Μαν. Χριστοδουλάκης, σχολίασε σε κομματική εκδήλωση τις τελευταίες δημοσκοπήσεις που φέρνουν το ΚΙΝΑΛ πιο χαμηλά από το αναμενόμενο. «Για εμάς η εγκυρότερη δημοσκόπηση είναι η μεγάλη συμμετοχή του κόσμου σε όλες τις εκδηλώσεις του ΚΙΝΑΛ. Είναι η πραγματική εικόνα και δεν αμφισβητείται», σημείωσε χαρακτηριστικά.


kathimerini.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here