Εξαλλος Σαββίδης με παίκτες, Λουτσέσκου, στελέχη: «Η ντροπή είναι μεγάλη, όποιος δεν θέλει, να φύγει»

0

Ποιος είδε τον Ιβάν Σαββίδη και δεν τον φοβήθηκε το βράδυ της Πέμπτης. Ο διασυρμός του ΠΑΟΚ από την Μπάτε Μπορίσοφ και κυρίως η τραγική, άνευρη και δίχως καμία θετική νότα παρουσία όλων στην αναμέτρηση με τους Λευκορώσους, πόνεσε περισσότερο τον πρόεδρο του Δικεφάλου από τον ούτως ή άλλως ντροπιαστικό αποκλεισμό, με μόλις 3 βαθμούς σε όμιλο με Μπάτε και Βίντι! Και για αυτόν τον λόγο ξέσπασε. Με τα… πυρά από τον εκνευρισμό του να αγγίζουν άπαντες στον σύλλογο.

«Στον ΠΑΟΚ πρέπει να παίζουν αυτοί που θέλουν και ματώνουν τη φανέλα. Όποιος δεν θέλει, να το πει και να φύγει. Η ντροπή είναι μεγάλη. Πρέπει να σβήσετε από το μυαλό σας τι έγινε σήμερα ώστε να προχωρήσουμε μπροστά», λέγεται ότι ήταν τα λόγια του μεγαλομετόχου, τα οποία είχαν άμεσους αποδέκτες τους ποδοσφαιριστές του συλλόγου. Αλλά όχι μόνο αυτούς.

Η οικογένεια Σαββίδη συνεχίζει να στηρίζει τον Ραζβάν Λουτσέσκου και τον έχει στηρίξει σε στιγμές που κανείς άλλος δεν το έκανε. Αλλά έχουν απαιτήσεις από τον Ρουμάνο. Απαιτήσεις που δεν υλοποιούνται από τον προπονητή και τους ποδοσφαιριστές. Απαιτήσεις στις οποίες ο ΠΑΟΚ δείχνει να δυσκολεύεται υπέρ το δέον το τελευταίο διάστημα. Απαιτήσεις που δεν αφορούν μόνο στο πρωτάθλημα, αλλά στη συνολική εικόνα του Δικεφάλου του Βορρά. Εικόνα που πλήττεται βάναυσα μετά τα όσα έγιναν (και) κόντρα στην Μπάτε.

Ο ΠΑΟΚ συνεχίζει να βρίσκεται σε κατάσταση… ποδοσφαιρικής κρίσης. Στην Ελλάδα, με τον έναν ή με τον… άλλον τρόπο τα παίρνει τα παιχνίδια, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν καταλαβαίνει ότι η ομάδα του έχει πρόβλημα. Το αντίθετο. Βλέπει ότι ο ΠΑΟΚ ακόμη και στο +8 από τον Ολυμπιακό, δεν βγάζει σιγουριά ότι μπορεί να πάρει το πρωτάθλημα. Βλέπει ότι εάν ο ίδιος δεν είχε κάνει σωστές κινήσεις, τα πράγματα θα ήταν ακόμη πιο δύσκολα. Και περιμένει από όλους να κάνουν τη δουλειά τους και να αλλάξουν άμεσα την εικόνα.

Μηνύματα, βεβαίως, που αγγίζουν και υψηλόβαθμα διοικητικά στελέχη, που έχουν δείξει ότι δεν προσφέρουν τα αναμενόμενα. Στελέχη που βρίσκονται κοντά στην ομάδα, αλλά δεν έχουν φροντίσει να κρατήσουν σφιχτά τα γκέμια, επιτρέποντας να δημιουργούνται καταστάσεις τύπου Βίντι και Μπάτε και… Λαμίας. Μάλιστα, το εντυπωσιακό είναι πως παρότι η αποπομπή του Μίχελ έπρεπε να λειτουργήσει ως «μήνυμα» και προς άλλα «golden boys» του ΠΑΟΚ, κάτι τέτοιο δεν συνέβη. Με αποτέλεσμα ο διοικητικός ηγέτης να είναι έξαλλος και με τους στενότερους συνεργάτες του. Με ό,τι αυτό συνεπάγεται. Καθώς δεν είναι μυστικό ότι ορισμένοι εξ αυτών τελούν υπό… επιτήρηση και έχουν ήδη μία κίτρινη κάρτα από τον ιδιοκτήτη…


to10.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here