Απίστευτη μεταμόρφωση: Δύτης φούσκωσε σαν τον Ποπάι, τι του συνέβη [εικόνες]

0

Την απίστευτη μεταμόρφωση στο σώμα του δείχνει ένας δύτη από το Περού ο οποίος «έμεινα» από οξυγόνο όσο ήταν στον βυθό.

Ο λόγος για τον Αλεχάντρο Γουίλι Ράμος, ο οποίος έκανε κατάδυση μαζί με έναν συνάδελφό του, όταν ένα φορτηγό πλοίο του έκοψε την παροχή αέρα.

Συγκεκριμένα, παρ΄όλο που ο Αλεχάντρο Γουίλι Ράμος ανέβηκε στην επιφάνεια χωρίς να αντιμετωπίσει πρόβλημα με το οξυγόνο, η αλλαγή στην πίεση του αέρα προκάλεσε μεγάλη βλάβη στο σώμα του.

Κι αυτό γιατί  τα σώματα των δυτών βιώνουν πίεση κάτω από την επιφάνεια της θάλασσας, καθώς το άζωτο συμπιέζεται και πηγαίνει στον λιπώδη ιστό.

Ωστόσο όταν κολυμπούν προς την επιφάνεια, το άζωτο διογκώνεται πάλι στην αέρια μορφή του και οι φυσαλίδες μπορούν να μπλοκάρουν το αίμα. Αυτό είναι γνωστό ως σύνδρομο αποσυμπίεσης.

Η αλλαγή στην πίεση του αέρα είχε ως αποτέλεσμα ο Ράμος να αποκτήσει γυναικείο στήθος και μεγάλους μυς, μοιάζοντας έτσι με τον Ποπάι.

Ο δύτης, μάλιστα, όπως δήλωσε, ήθελε να αυτοκτονήσει παίρνοντας ποντικοφάρμακο, αλλά τον σταμάτησε ο γιος του, λέγοντάς του: «Μπαμπά, θέλεις να πεθάνεις σαν ένα ποντίκι;».

Ο 57χρονος, πλέον, έχει μεταβεί στην πρωτεύουσα του Περού, Λίμα, και παρακολουθείτε από τον εξειδικευμένο γιατρό Αγκουάντο για να επαναφέρει το σώμα του μέσω σοβαρής φαρμακευτικής αγωγής κι επεμβάσεων.


Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here