Η πρώτη και μοναδική φωτογραφία του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ από τη γαμήλια δεξίωσή τους [εικόνα]

0

Την πρώτη και μοναδική φωτογραφία από τη γαμήλια δεξίωση δημοσίευσαν ο  Πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ, ένα εξάμηνο μετά το γάμο τους. 

Μπορεί να πέρασαν 7 ολόκληροι μήνες, αλλά ο Πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ αποφάσισαν να δημοσιεύσουν τώρα τη μία και μοναδική τους φωτογραφία από τη γαμήλιά τους δεξίωση στο που έγινε στην οικία του πρίγκιπα Καρόλου στο Γουίνδσορ, όπου και υποδέχθηκαν, μετά το γάμο περίπου 200 καλεσμένους του.

Βέβαια υπάρχει λόγος που δημοσιεύτηκε η φωτογραφία τώρα, καθώς το πριγκιπικό ζευγάρι επέλεξε αυτή να είναι η χριστουγεννιάτική τους κάρτα για φέτος.

Στην φωτογραφία φαίνεται ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ πλάτη στο τεράστιο κήπο της οικίας του Καρόλου να βλέπουν αγκαλιασμένοι τη βροχή από τα πυροτεχνήματα.

Την φωτογραφία τράβηξε ο Κρις Άλερτον, ενώ το ζευγάρι προτίμησε να τη δημοσιοποιήσει στην ασπρόμαυρη εκδοχή της.

Μάλιστα για όσους δεν θυμούνται, οι μοναδικές φωτογραφίες που τραβήχτηκαν με τους νεόνυμφους ήταν πριν από την γαμήλια δεξίωση του Πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ όπου το ζευγάρι έμπαινε στο κάμπριο αυτοκίνητό του για να κατευθυνθεί προς την οικία του Πρίγκιπα Κάρολου αποκαλύπτοντας έτσι μόνο τις στιλιστικές τους επιλογές.

Τότε μάλιστα η Μέγκαν Μαρκλ είχε φορέσει ένα πολύ πιο νεανικό, σέξι και χολιγουντιανό νυφικό, με την υπογραφή της Stela McCartney, με το οποίο μάλιστα θεωρήθηκε ότι απέτισε φόρο τιμής στην πριγκίπισσα Νταϊάνα καθώς θύμιζε ένα φόρεμα σε ίδια γραμμή που είχε φορέσει η αδικοχαμένη πριγκίπισσα.

Η νύφη είχε φορέσει ακόμη στην γαμήλια δεξίωση και ένα δαχτυλίδι της Lady D, με μια τεράστια πέτρα ακουαμαρίν.

Τέλος από την γαμήλια δεξίωση είχε κυκλοφορήσει και ένα βίντεο, το οποίο όμως έδειχνε μόνο το εσωτερικό του παλατιού και κάποιους από τους καλεσμένους.


Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here