Μητσοτάκης: Πρωτοφανής ο διχαστικός λόγος του Τσίπρα – Δεν θα τον ακολουθήσω

0

Αποφασισμένος να μην ακολουθήσει τον Αλέξη Τσίπρα στο δρόμο του διχαστικού λόγου και της ακραίας πόλωσης δήλωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης σε συνομιλία του με δημοσιογράφους στο Συνέδριο της ΝΔ υπογραμμίζοντας ότι ο ίδιος θα προτάσσει το θετικό αφήγημα.

«Στην χθεσινή μου ομιλία, διάρκειας μιας ώρας και 10 λεπτών, αφιέρωσα μόνο 10 λεπτά στον κ.Τσίπρα. Το υπόλοιπο ήταν θετικός λόγος, αυτό θέλουν να ακούσουν οι πολίτες από μας».

Σχολιάζοντας την ομιλία Τσίπρα στη Θεσσαλονίκη μίλησε για «πρωτοφανή διχαστικό λόγο». «Δεν προτίθεμαι να τον ακολουθήσω, αλλα αυτό δε σημάινει ότι θα αφήνουμε αναπάντητη οποιαδήποτε πρόκληση», σημείωσε, προσθέτοντσς ότι η κοινωνία δεν ενδιαφέρεται για την ακραία πόλωση.

Εκτίμησε ότι οι εκλογές θα γίνουν τον Μάιο, ενώ σχολιάζοντας την «πρόσκληση» του πρωθυπουργού σε debate, τόνισε ότι «την Τρίτη είχαμε μια  αδιαμεσολάβητη αντιπαράθεση στη Βουλή».

«Προφανώς για να ζητήσει ντιμπέιτ δεν θεωρεί πια προνομιακό του χώρο τη Βουλή. Εγώ θα είμαι στη Βουλή ανά πάσα στιγμή. Όταν προκηρύξει εκλογές, θα συζητήσουμε το debate», κατέληξε.

Ερωτηθείς αν υπάρχει δυσαρέσκεια στην Ευρώπη για όσα είπε στον κ.Τσίπρα περί συναλλαγής για το Σκοπιανό, σημείωσε:«την απάντηση την πήρατε σήμερα από τον κ.Βέμπερ».(σ.σ. μίλησε νωρίτερα στο Συνέδριο της ΝΔ).Νωρίτερα, εξάλλου, υπήρξε κοινή συνάντηση του Μητσοτάκη με τους κκ. Σαμαρά και Βέμπερ.


kathimerini.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here