Παγωτό με άρωμα βανίλιας & μούρα

0


3 ώριμες μπανάνες, κομμένες σε φέτες και κατεψυγμένες

2 κουταλιές της σούπας γάλα αμυγδάλου

1/2 φλιτζάνι κατεψυγμένα μικτά μούρα

Εκχύλισμα βανίλιας

Εκτέλεση:

Τοποθετήστε την μπανάνα και το γάλα αμυγδάλου στο μπλέντερ και αναδεύστε καλά μέχρι να γίνει λείο μείγμα Προσθέστε τα μικτά μούρα και το εκχύλισμα της βανίλιας. Με ένα κουτάλι ανακατέψτε καλά μέχρι να ενσωματωθούν τα μούρα σε όλο το μείγμα. Στην συνέχεια τοποθετείτε το μείγμα σε ένα τάπερ και βάζετε στην κατάψυξη για τουλάχιστον 2 ώρες.

Πηγή


Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here