Ένοπλη ληστεία: Με 13.000 έφυγαν οι δράστες με τα καλάσνικοφ

0

Συναγερμός σήμανε στις αρχές μετά από ληστεία που έγινε το μεσημέρι της Τρίτης 14 Σεπτεμβρίου σε τράπεζα σε κεντρικό σημείο της Αθήνας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του kathimerini.gr, με λεία 13.000 ευρώ αποχώρησαν οι δύο ένοπλοι μετά την ληστεία που πραγματοποίησαν σε τράπεζα στο κέντρο της Αθήνας.

Οι δύο ένοπλοι εισήλθαν στο υποκατάστημα ο μεν ένας με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του με χειρουργική μάσκα και ο δεύτερος με χειρουργική μάσκα, γυαλιά και καπέλο.

Ο πρώτος εκ των δύο μπήκε στο υποκατάστημα και προσποιήθηκε  ότι έκανε συναλλαγή με τον ταμία. 

Λίγο αργότερα ο δεύτερος δράστης έβγαλε από το σακίδιο ένα όπλο, ακινητοποίησε τον υπάλληλο και κατάφεραν να αποσπάσουν από ένα ταμείο 13.000 ευρώ. 

Αν και δεν υπάρχει ακόμη σαφής εικόνα για τη διαφυγή τους, η ΕΛ.ΑΣ. αναζητεί βίντεο από την ευρύτερη περιοχή προκειμένου να εντοπίσει το «δρομολόγιο» που έκαναν οι δράστες εγκαταλείποντας την τράπεζα.

Για την υπόθεση έχει ενημερωθεί η αντιτρομοκρατική χωρίς να συμμετέχει ωστόσο, μέχρι στιγμής, στις έρευνες. 

Και αυτό επειδή στα κανάλια υπήρξαν δηλώσεις μίας γυναίκας, που εμφανίζεται ως αυτόπτης μάρτυρας, και η οποία ανέφερε ότι κατά τη ληστεία οι δύο δράστες έκαναν κάποια υβριστικά σχόλια «κατά του συστήματος» κλπ. 

Η ΕΛΑΣ έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και τη σύλληψή τους, ενώ εξετάζει, μεταξύ άλλων, το βίντεο από τις κάμερες ασφαλείας του υποκαταστήματος. Σύμφωνα με πληροφορίες έχει προχωρήσεις σε προσαγωγές 10 υπόπτων.


πηγη

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here