Αστέρας Βάρης: Καραλής, Παστρικός και Γιαγγιλίτσης ανεβάζουν την «κυανή» αγωνιστική ισχύ

0

Γιάννης Καραλής, Ζαχαρίας Παστρικός και Ανδρέας Γιαγγιλίτσης τα νέα πρόσωπα – Ο Αστέρας Βάρης δικαιούται να ονειρεύεται

Αστέρας Βάρης: Όσοι νόμιζαν πως ο Δημήτρης Πάπιος θα περιοριζόταν στις μέχρι σήμερα προσθήκες της ομάδας, διαψεύστηκαν οικτρά.

Ο ηγέτης των «κυανών» της Βάρης, έδειξε με την τριπλή πρόσφατη ανακοίνωση των νέων παικτών που πλέον φορούν τη φανέλα με το αστέρι στο στήθος τους, πως νοιάζεται όσο κανείς για το καλό της ομάδας, αλλά και τη δημιουργία ενός ικανού και ανταγωνιστικού συνόλου.

Στο πλαίσιο αυτό αποκτήθηκε ο Γιάννης Καραλής, που μέχρι στιγμής μαζί με το ήδη μέλος του συλλόγου Γιώργο Κατσικογιάννη, θα αποτελέσουν τα βαριά όπλα, στη μάχη που θα δώσουν σε λίγο οι κυανοί στο δύσκολο πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής.

Βαρύ το βιογραφικό του νέου αποκτήματος, σε ομάδες αποκλειστικά επαγγελματικές! Με την παρουσία του, θα ανεβάσει ένα ακόμη κλικ την αγωνιστική ποιότητα του Αστέρα και θα συμπαρασύρει τους νέους του συμπαίκτες σε ένα χορό, που στο τελείωμά του θα μετρούν μόνον χειροκροτήματα.

Παράλληλα αποκτήθηκαν τόσο ο Ζαχαρίας Παστρικός αμυντικός, που έχει αγωνιστεί σε Κ17 Ολυμπιακού και Απόλλωνα Χαλανδρίου, όσο και ο πορτιέρο Ανδρέας Γιαγγιλίτσης από τον Φωκικό.

Και οι τρεις έχουν ενσωματωθεί με τους υπόλοιπους παίκτες και ήδη βρίσκονται υπό την αγωνιστική καθοδήγηση του Μιχάλη Κάτσικα.

Ο Αστέρας Βάρης δικαιούται να ονειρεύεται!


Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here