Ατρόμητος: Το unfair με τον Στρούγγη

0

Το σημαντικό αποτέλεσμα που πήρε ο Ατρόμητος στην πρεμιέρα και τα πρώτα σχόλια για την ενδεκάδα του

Όλα τα ματς έχουν διάφορες αναγνώσεις. Ο Ατρόμητος στην πρεμιέρα άντεξε, πήρε τον βαθμό και σε πρώτη φάση αυτό είναι το σημαντικό.

Μπορεί να αναφέρει κανείς και αρνητικά, αλλά αυτά περνούν σε δεύτερη μοίρα. Μετράει το αποτέλεσμα, ο βαθμός δυσκολίας του ματς και το γεγονός πως ήταν πρεμιέρα.

Η συνέχεια, βέβαια, είναι εντελώς διαφορετική. Κόντρα στον Παναιτωλικό θα πρέπει να παίξει ποδόσφαιρο πρωτοβουλίας. Άλλα τα ζητούμενα, άλλοι οι χώροι που θα κινούνται οι παίκτες του Άνχελ Λόπεθ και άλλες οι απαιτήσεις.

Παρεμπιπτόντως, το ρόστερ που έχει στα χέρια του ο Ισπανός πια είναι μεγάλο. Θα χρειαστεί ιδιαίτερη διαχείριση. Σε ορισμένες θέσεις οι παίκτες είναι πολλοί και δεν είναι εύκολο να τους… παρκάρεις.

Από τις επιλογές του που συζητήθηκαν στην πρεμιέρα ήταν αυτή του Στέφανου Στρούγγη να μείνει στον πάγκο και να αγωνιστεί ο Κυριάκος Παπαδόπουλος. Με 1-2 προπονήσεις πήρε φανέλα βασικού ο 29χρονος διεθνής αμυντικός, τη στιγμή που ο Στρούγγης ήταν σταθερά στην ενδεκάδα σε όλα τα τελευταία φιλικά. Κανείς δεν μπορεί θεωρητικά να ψέξει τον Λόπεθ για την επιλογή του να βάλει τον πιο έμπειρο και ποιοτικό Παπαδόπουλο, αλλά αν μη τι άλλο η αντιμετώπιση προς τον Στρούγγη χαρακτηρίστηκε ως unfair από κάποιους στο Περιστέρι.
Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here