Επίθεση με βιτριόλι – Δίκη: «Θα παραβρεθώ στη συνέχεια της διαδικασίας» – Το γραπτό υπόμνημα της κατηγορούμενης

0

Η κατηγορούμενη για την επίθεση με βιτριόλι, σε γραπτή δήλωση που προσκόμισε στο δικαστήριο ο συνήγορός της ανέφερε πως «θα παραβρεθώ στη συνέχεια της διαδικασίας», κάνοντας γνωστή την πρόθεσή της να παρευρεθεί σε μεταγενέστερο στάδιο στη δικαστική αίθουσα.

Στην εκφώνηση του ονόματός της, ο συνήγορός της, Σάκης Κεχαγιόγλου, ανέφερε στο δικαστήριο ότι η εντολέας του είναι απούσα. Ο πρόεδρος του δικαστηρίου ανέγνωσε τη γραπτή δήλωση της κατηγορουμένης από τις φυλακές Κορυδαλλού, όπου κρατείται, στην οποία αναφερόταν: «Επιθυμώ να εκπροσωπηθώ από τους δικηγόρους μου. Σας δηλώνω ότι θα παρευρεθώ στη συνέχεια της διαδικασίας».

Στη συνέχεια, η Ιωάννα Παλιοσπύρου δήλωσε παράσταση προς υποστήριξη της κατηγορίας λόγω ηθικής βλάβης που υπέστη από την άδικη πράξη της κατηγορουμένης.

Ο Κεχαγιόγλου, συνήγορος της δράστριας, μίλησε στην Ιωάννα

Πριν ξεκινήσει η δίκη, ο συνήγορος της δράστριας Έφης Κακαρατζούλα, Σάκης Κεχαγιόγλου, ζήτησε να συνομιλήσει με την Ιωάννα, κάτι που έγινε δεκτό.

Ο κ. Κεχαγιόγλου εξέφρασε τη συμπάθειά του και τη θλίψη του για την περιπέτεια που περνά η Ιωάννα, ωστόσο του ζήτησε να μην τον παρεξηγήσει και ότι θα κάνει απλώς τη δουλειά του από εδώ και στο εξής.


πηγη

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here