Οι Αταίριαστοι

0

Αιφνιδίασε, η επίσκεψη του υπουργού Επικρατείας Γιώργου Γεραπετρίτη, στο γραφείο του Κυριάκου Βελόπουλου, στη Βουλή. Αλλωστε ο κ. Γεραπετρίτης συνηθίζει τέτοιους είδους αιφνιδιασμούς με στελέχη άλλων κομμάτων. Τις προάλλες φώναξε την Όλγα Γεροβασίλη, κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ για κουβεντούλα στο καφενείο της Βουλής μπροστά στα έκπληκτα μάτια των βουλευτών και της ΝΔ και του ΣΥΡΙΖΑ. Τι γύρευε όμως ο υπουργός Επικρατείας στο γραφείο του κ. Βελόπουλου;

Απάντηση στο… μυστήριο έδωσε ο ίδιος ο κ. Γεραπετρίτης. Όπως είπε: ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης ήθελε πληροφορίες καθώς η κόρη του θα πάει στο Λονδίνο -και συγκεκριμένα στο LSE- για σπουδές και ο υπουργός Επικρατείας έχει διατελέσει καθηγητής στο συγκεκριμένο πανεπιστήμιο. Περίπου τα ίδια είπε και ο κ. Βελόπουλος.

Σύμφωνα με κύκλους του κόμματος του κ. Βελόπουλου, οι δύο άνδρες συζήτησαν σε χαλαρό πνεύμα και για τον εμβολιασμό. Ο κ. Γεραπετρίτης ρώτησε τι γίνεται με τους εμβολιασμούς των βουλευτών της «Ελληνικής Λύσης» με τον κ. Βελόπουλο να απαντά: «Εγώ τους λέω ό,τι λέω και από το βήμα της Βουλής.

Όσοι θέλουν να κάνουν το εμβόλιο να το κάνουν και όσοι δεν θέλουν ας μην το κάνουν». Στην ουσία, λέω εγώ, κάνει τον Πόντιο Πιλάτο με το να λέει ότι νίπτει τας χείρας του (nectar a libro).

Και όμως, όπως μου είπε υπάρχουν βουλευτές στο κόμμα που έχουν κάνει το εμβόλιο, αλλά δεν τους ρωτάει να μάθει ποιοι και γιατί. Οπως μαθαίνω και συγγενικά του πρόσωπα είτε το έκαναν το εμβόλιο είτε θα το κάνουν.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο

Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here