Τα μοντέλα της Fiat σε έκθεση Τέχνης στο Τορίνο

0

Η Fiat εστιάζει στο σχεδιασμό και παραγωγή αυτοκινήτων που ξεχωρίζουν για το στιλ, την πρακτικότητα, τη φιλικότητα προς το περιβάλλον, αλλά και συνολικά την ικανότητά τους να κάνουν χαρούμενους τους ανθρώπους. Παράλληλα, με το πρωτοποριακό χαρακτήρα των μοντέλων της, έχει μακρά παράδοση και στη συμμετοχή σε εκδηλώσεις που εστιάζουν στο στιλ και την πρωτοπορία, όπως η έκθεση Luci d’ Artista στο Τορίνο.

Από τον Οκτώβριο μέχρι και τον προσεχή Ιανουάριο, το Τορίνο, στα πλαίσια της έκθεσης Luci d’Artista, φωτίζεται από καλλιτέχνες που δημιουργούν έναν πρωτότυπο φωτεινό καμβά, πάνω στον οποίο παρουσιάζονται τα μοντέλα της ιταλικής εταιρείας.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα το έργο «Tappeto Volante» («Ιπτάμενο Χαλί») του Daniel Buren, στην Piazza Palazzo di Città, που έχει εμπνευστεί από τα χρώματα του φθινοπώρου και φιλοξενεί το Fiat 500, ένα σημείο αναφοράς στον χώρο του Design, το οποίο δείχνει να καλύπτεται από ένα φωτεινό ιπτάμενο χαλί. Το σκηνικό συμπληρώνουν και τα υπόλοιπα μοντέλα της οικογένειας 500, τα νέα 500X και 500L, καθώς και το 124 Spider.

Παράλληλα, στη Via Alfieri, το έργο «Giardino Barocco Verticale» («Κάθετος Κήπος Μπαρόκ») του Richi Ferrero και το «Love difference» («Διαφορά Αγάπης») του Michelangelo Pistoletto στην Piazza della Repubblica, συνδυάζονται με τα Fiat 500 και Fiat Panda, τα δημοφιλέστερα αυτοκίνητα πόλης της Ευρώπης. Τα ξεχωριστά χρώματα και το παιχνίδι με τις σκιές και τις φόρμες δίνουν μια νέα οπτική στα επιτυχημένα μοντέλα της Fiat που δίνουν έναn τόνο αισιοδοξία και χαράς.

Νίκος Τσάδαρης

newsbeast.gr


Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here