Το κουίζ με τις κρυμμένες λέξεις που προκαλεί πονοκέφαλο [εικόνες]

0

Έχετε προσπαθήσει ποτέ να ξεμπλέξετε τα καλώδια των χριστουγεννιάτικων φώτων; Αν τα καταφέρατε, μπράβο σας. Είναι ίσως η πιο κουραστική διαδικασία της διακόσμησης για την εορταστική περίοδο.

Η εταιρεία The Solar Centre εκμεταλλευόμενη αυτή την περίσταση, έχει δημιουργήσει μια νέα πρόκληση για τους χρήστες του διαδικτύου, ζητώντας τους να εντοπίσουν εορταστικές λέξεις σε τρία brainteasers.

Τα πολύχρωμα καλώδια σε μια ποικιλία σχημάτων που συνδέονται με τα Χριστούγεννα κάνει την εύρεση των λέξεων πολύ δύσκολη ακόμη και για τους πιο ικανούς.

Σύμφωνα με τους σχεδιαστές, λιγότερο από το 10% των ανθρώπων μπορεί να εντοπίσει τις κρυμμένες λέξεις σε λιγότερο από 30 δευτερόλεπτα. Εσάς πόσο θα σας πάρει να τις βρείτε;
Το πιο εύκολο παζλ των τριών

Οι προσεκτικοί παρατηρητές, θα βρουν σύντομα τις κρυμμένες λέξεις στο κέντρο κάθε εορταστικού σχεδίου.

Κρυμμένη μέσα στην μορφή του ταράνδου, μπορεί κάποιος να διαβάσει την λέξη «yuletide» (Χριστουγεννιάτικες ημέρες), την οποία σύμφωνα με τους δημιουργούς του, το 21% των ανθρώπων δεν μπόρεσε να την δει ποτέ.

Μέσα στο χαοτικό μπλε αστέρι διαβάζει κανείς τις λέξεις «north pole» (Βόρειος Πόλος), δυο λέξεις που οι περισσότεροι βρίσκουν μέσα σε 49 δευτερόλεπτα.

Οι παρατηρητές θα εντοπίσουν την λέξη «mistletoe» (γκι) κρυμμένη στο τελευταίο γρίφο, που κατέχει το ρεκόρ εύρεσης μέσα σε 7 μόλις δευτερόλεπτα.

Φωτογραφίες: Solar Centre

iefimerida.gr


Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here