Ηγουμενίτσα: Προσοχή! Διερχόμενο όχημα έπεσε πάνω στον “κόμβο”

0

Μεγάλη προσοχή συνιστάται στους διερχόμενους οδηγούς με κατεύθυνση προς την παλιά εθνική οδό Ηγουμενίτσας-Ιωαννίνων. Συγκεκριμένα στην διασταύρωση Νεα σελευκεια-Αμπέλια έχει τοποθετηθεί ένας πλαστικός “κόμβος”, για την διευκόλυνση της κυκλοφορίας. Τις τελευταίες ημέρες οι διερχόμενοι οδηγοί παρατηρούν ότι ο “κόμβος” λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων,αντί να διευκολύνει την διέλευση των οχημάτων μερικές φορές την καθιστά αδύνατη! Ο κόμβος ανάλογα με την κατεύθυνση που έχουν οι άνεμοι κινείται και ανάλογα πότε.. δεξιά πότε αριστερά..

Λίγες ήμερες νωρίτερα ένα συνεργείο του Δήμου Ηγουμενίτσας βρέθηκε στην περιοχή για την συναρμολόγηση του “κόμβου” διότι για άλλη μια φορά ο πλαστικός “κόμβος” είχε “φύγει” από τη θέση που είχε αρχικά τοποθετηθεί. Η κατάσταση φαίνεται να μοιάζει και να παραπέμπει σε κάποιο επιτραπέζιο παιχνίδι πάρα για διασταύρωση και μάλιστα.. σε ένα σημείο που αποτελεί κεντρικό οδικο άξονα της πόλης.

Πολλά είναι τα ερωτήματα όπως γιατί δεν υπάρχει κανονική νησίδα όπως είναι και στο δρόμο προς το καστρί; Επίσης Στην συγκεκριμένη διασταύρωση θα μπορούσε να υπάρχει και σχετική μελέτη για την τοποθέτηση φωτεινής σηματοδότησης άλλα.. είναι πολλά τα χρήματα για την κατασκευή;; η κάτι άλλο..;

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ