Γκάμπι Πετίτο: Στραγγαλισμός η αιτία θανάτου της 22χρονης

0

Η αιτία θανάτου της Γκάμπι Πετίτο στις ΗΠΑ ήταν ο στραγγαλισμός, δήλωσε ο ιατροδικαστής της κομητείας Τέτον Δρ. Μπρεντ Μπλου.

Μιλώντας στο CNNi και τον δημοσιογράφο Άντερσον Κούπερ, ο Μπλου είπε: «Πιστεύουμε ότι στραγγαλίστηκε από έναν άνθρωπο».

Παρ όλα αυτά, δεν κατονόμασε τον 23χρονο αρραβωνιαστικό της Μπράιαν Λόντρι, ο οποίος θεωρείται πρόσωπο ενδιαφέροντος στην υπόθεση.

Ο Μπλου τόνισε ότι ο χρόνος θανάτου της Πετίτο εκτιμήθηκε ότι ήταν περίπου τρεις έως τέσσερις εβδομάδες προτού βρεθεί το πτώμα της στις 19 Σεπτεμβρίου στο εθνικό δάσος Μπρίτζερ-Τέτον στο Ουαϊόμινγκ, χρόνο που ταιριάζει κατά προσέγγιση με το χρονοδιάγραμμα της τελευταίας συνομιλίας με την οικογένειά της.

Ο ιατροδικαστής δεν επιβεβαίωσε αν χρησιμοποιήθηκε κάποιο αντικείμενο για να τη σκοτώσει. Δεν αποκάλυψε λεπτομέρειες της τοξικολογικής της έκθεσης, αλλά είπε ότι η κ. Πετίτο δεν ήταν έγκυος τη στιγμή του θανάτου της.

Η απόφαση του ιατροδικαστή της κομητείας Τέτον ακολουθεί μια αρχική νεκροψία τον Σεπτέμβριο, στην οποία είχε χαρακτηρίσει τον θάνατο της Πετίτο ως ανθρωποκτονία.

Οι αξιωματούχοι είναι σε επαφή με την οικογένεια της Πετίτο για τη μεταφορά της σωρού της, τα οποία βρίσκονται σε νεκροτομείο του Ουαϊόμινγκ.

Η ανακοίνωση των αποτελεσμάτων της νεκροψίας ήρθε σχεδόν ένα μήνα μετά την εξαφάνιση της 22χρονης Πετίτο μετά από ένα οδικό ταξίδι με τον 23χρονο αρραβωνιαστικό της Μπράιαν Λόντρι.

Το ζευγάρι είχε περάσει το καλοκαίρι ταξιδεύοντας στις Δυτικές ΗΠΑ με ένα λευκό βαν και καταγράφοντας τις περιπέτειές τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Αλλά ο Λόντρι επέστρεψε στο σπίτι όπου έμεναν στη Φλόριντα μαζί με τους γονείς του την 1η Σεπτεμβρίου χωρίς την Πετίτο και η οικογένειά της δεν μπόρεσε να έρθει σε επαφή μαζί της.

Αναφέρθηκε στην αρχή ως αγνοούμενη από τους γονείς της στις 11 Σεπτεμβρίου, και μετά από εκτεταμένη έρευνα, η σωρός της βρέθηκε στις 19 Σεπτεμβρίου κοντά στο σημείο που είχαν δει το βαν τους τρεις εβδομάδες νωρίτερα. Όπως αποκαλύφθηκε κατά την πορεία των ερευνών, το ζευγάρι είχε καυγαδίσει στη Γιούτα τον Αύγουστο.

Εν μέσω της έρευνας για τον εντοπισμό της, ο Λόντρι εξαφανίστηκε και δεν έχει εμφανιστεί εδώ και εβδομάδες. Οι γονείς του είπαν στις αρχές ότι πιστεύουν ότι πήγε για πεζοπορία σε ένα φυσικό καταφύγιο κοντά στο σπίτι τους στο Βόρειο Πορτ της Φλόριντα και δεν επέστρεψε.

Ο Λόντρι δεν έχει κατηγορηθεί για τον θάνατο της Πετίτο, ωστόσο το FBI εξέδωσε ομοσπονδιακό ένταλμα σύλληψης και τον κατηγορεί για δόλια χρήση της χρεωστικής της κάρτας μετά το θάνατό της.


πηγη

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here