Κακοκαιρία «Μπάλλος»: «Χτυπά» την Αττική – Έντονη βροχόπτωση και διακοπές ρεύματος

0

Η κακοκαιρία «Μπάλλος» έχει αρχίσει να δείχνει τα δόντια της στην Αττική, στην οποία καταγράφονται έντονες βροχοπτώσεις, διακοπές ρεύματος και μποτιλιάρισμα.

Με πολλή υπομονή πρέπει να οπλιστούν οι οδηγοί, καθώς μποτιλιάρισμα υπάρχει στο μεγαλύτερο τμήμα του Κηφισού και στα δύο ρεύματα.

Πού υπάρχουν καθυστερήσεις:

Αθηνών-Κορίνθου/Λ. Αθηνών (έξοδος)
Αθηνών-Λαμίας(Αθηνών έως κόμβος Καλυφτάκη -έξοδος)
Αθηνών-Λαμίας(κόμβος Καλυφτάκη έως Αθηνών-είσοδος)
Πέτρου Ράλλη
Μεσογείων
Κατεχάκη (ρεύμα από Ηλιούπολη)
Λ. Κηφισίας (κάθοδος)
Βασ. Σοφίας (άνοδος)
Βασ. Σοφίας (κάθοδος)
Βασ. Κωνσταντίνου
Λ. Συγγρού (άνοδος)

Διακοπή ρεύματος έχει σημειωθεί στα νότια προάστια της Αθήνας. Πριν την διακοπή προηγήθηκε έντονη καταιγίδα, η οποία κράτησε περίπου 10 λεπτά. Μικροδιακοπές σημειώθηκαν και στο κέντρο της Αθήνας.

Bροχόπτωση είχαμε λίγο μετά τα μεσάνυχτα στην Δυτική Αττική. Εξαιτίας συσσώρευσης υδάτων η αστυνομία προχώρησε προσωρινά στην διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στην οδό Ωκεανίδων από τη συμβολή της με την οδό Βορείου Ηπείρου έως και τη συμβολή της με την οδό Κανελλοπούλου στην περιοχή της Ελευσίνας.

Τα νησιά του Ιουνίου ήταν οι πρώτες περιοχές της χώρας που δέχθηκαν το χτύπημα της κακοκαιρίας «Μπάλλος». Η Πολιτική Προστασία με μήνυμα από το 112 καλούσε τους της Κέρκυρας, της Κεφαλονιάς, της Ηπείρου και πολλές περιοχές της Δυτικής Ελλάδας να αποφύγουν τις άσκοπες μετακινήσεις. Από την επέλαση της κακοκαιρίας στη δυτική Ελλάδα και τα νησιά του Ιονίου δεν έχουν αναφερθεί μέχρι τώρα σοβαρά προβλήματα.


πηγη

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here