Αποδοκίμασαν βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ στην Κεφαλονιά (βίντεο)

0

Eνταση σημειώθηκε το πρωί του Σαββάτου έξω από το γραφείο της βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ στην Κεφαλονιά, Αφροδίτης Θεοπεφτάτου.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την ιστοσελίδα ekefalonia.gr, συγκεντρώθηκαν κάτοικοι του νησιού οι οποίοι εξέφρασαν την έντονη δυσαρέσκειά τους στην κυρία Θεοπεφτάτου για τις ενέργειες σχετικά με την κατάτμηση του δήμου.

Μάλιστα, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες κάτοικοι έχουν συλλέξει υπογραφές έτσι ώστε να μην προχωρήσει ο συγκεκριμένος σχεδιασμός που προωθεί το υπουργείο Εσωτερικών.

Παράλληλα η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ έγινε αποδέκτης μιας συνολικής δυσαρέσκειας: «Τον λαό τον ρωτήσατε για τη Μακεδονία; Ή θα κάνετε πάλι δημοψήφισμα μετά, και θα κάνετε το Όχι…. ΝΑΙ; Είστε προδότες. Τον ελληνικό λαό τον ρωτήσατε;», σημείωσε πολίτης χαρακτηριστικά.

Από την πλευρά της η τοπική βουλευτής δήλωσε ότι θα μεταφέρει το αίτημα των κατοίκων στο υπουργείο, όμως δεν δεσμεύτηκε ότι θα το υποστηρίξει ενώ οι τόνοι ανέβηκαν όταν πρόεδρος τοπικής κοινότητας  απευθυνόμενος στην κυρία Θεοπεφτάτου υποστήριξε ότι τους εμπαίζει.

Η βουλευτής, τέλος, υποστήριξε ότι περιμένει συνάντηση με τον υπουργό Αλέξη Χαρίτση ώστε να ξεκαθαρίσουν τα νέα διοικητικά όρια των νέων δήμων.

 

Πηγή: ekefalonia.gr


kathimerini.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here