Ατρόμητος: Δεν το πίστευε ούτε ο Παράσχος!

0

Αλλιώς τα περίμενε ο Γιώργος Παράσχος όταν επέστρεψε στον Ατρόμητο και αλλιώς τα έχει βρει

Τρία ματς ο Άνχελ Λόπεθ, ένας βαθμός. Άλλα τρία ο Γιώργος Παράσχος, ίδιο το αποτέλεσμα. Ο Ατρόμητος δείχνει να μην ισιώνει μένοντας χαμηλά στη βαθμολογία της Super League 1. Συνήθως οι αλλαγές προπονητή βοηθούν στην ψυχολογία, δίνουν νέο κίνητρο και στα πρώτα ματς η ομάδα παρουσιάζεται βελτιωμένη. Στο Περιστέρι δεν έχει γίνει τίποτα από αυτά.

Είναι ξεκάθαρο πλέον πως κάτι δεν πάει καλά. Εντάξει, η ψυχολογία παίζει ρόλο, αλλά δεν είναι μόνο αυτή. Υπάρχουν παίκτες που δεν μπορούν και άλλοι που δεν κάνουν το κάτι παραπάνω. Η γκρίνια μεγαλώνει με τα αρνητικά αποτελέσματα και ο Παράσχος βλέπει μία κατάσταση που δεν την περίμενε όταν ανέλαβε τους «κυανόλευκους». Η απογοήτευσή του δεν κρύβεται πια. Το λέει σε στενούς του συνεργάτες και οικείους του πως τόσο άσχημα τα πράγματα δεν πίστευε ότι είναι.

Και τώρα τι κάνουμε κόουτς για να το γυρίσουμε; Ιδού το ερώτημα. Επόμενος αντίπαλος ο Ιωνικός. Κάτι παραπάνω από σημαντικός αυτός ο αγώνας. Ο Ατρόμητος έχει ως αυτοσκοπό τη νίκη. Εάν αυτή δεν έρθει, ουδείς μπορεί να πει με σιγουριά τι θα ακολουθήσει.

Μέσα σε όλα ο Παράσχος προς το παρόν δεν έχει κερδίσει τους ποδοσφαιριστές του. Κανείς δεν λέει πως η κατάσταση είναι πως με τον Λόπεθ. Δεν υπάρχει σύγκριση, άλλωστε, ανάμεσα στους δύο προπονητές. Ωστόσο, για να πειστεί ο οποιοσδήποτε, πρέπει να δει και αποτελέσματα. Και σε αυτό το κομμάτι, υπάρχει θέμα.

 


Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here