Βόλος: Η πρώτη του μεταγραφική επιθυμία

0

Έχει κερδίσει τις εντυπώσεις και με το παραπάνω έως τώρα ο Βόλος με το φετινό του ξεκίνημα στη Super League 1 τόσο για τα αποτελέσματα όσο και για το ποδόσφαιρο που παίζει.

Το 4-4 στην Τούμπα και ο τρόπος που επέστρεψε για να πάρει τον βαθμό από τον ΠΑΟΚ, έπεισαν μάλλον και το πιο δύσπιστο πως κάτι καλό χτίζεται υπό τις οδηγίες του Γκιγέρμο Αμπασκάλ. Επειδή, όμως, υπάρχει διαρκής διάθεση για βελτιώσεις, τον Ιανουάριο όλο και κάτι θα γίνει.

Το ρόστερ δείχνει γεμάτο σε όλες τις θέσεις εκτός από μία. Ο λόγος για τα εξτρέμ. Εκεί πρακτικά υπάρχουν ο Μπαρτόλο, που κάνει τρομερή σεζόν και έχουν ξεκινήσει οι συζητήσεις για νέο συμβόλαιο, και ο Ρεγκατέν. Ως εναλλακτική λογίζεται ο Ροσέρο. Μπορεί να θέλουμε ένα δίμηνο έως τον Γενάρη, αλλά οι πρώτες σκέψεις γίνονται για την απόκτηση ενός ακόμη winger.

Από εκεί και πέρα, ξεχωριστή είναι η περίπτωση του αριστερού μπακ. Εκεί όλα θα εξαρτηθούν από τον Φεράρι. Από το καλοκαίρι, όταν και χάλασε η μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό, αυτό που τόνιζαν οι «κυανέρυθροι» είναι πως μπορεί να τον πουλήσουν στην επόμενη μεταγραφική περίοδο. Εάν ο Παναθηναϊκός ενδιαφερθεί ξανά, ο Βόλος θα είναι έτοιμος. Προεργασία για να βρεθεί ο αντικαταστάτης του γίνεται για παν ενδεχόμενο. Δεν είναι, πάντως, μόνο οι «πράσινοι» που παρακολουθούν τον Αργεντινό.


Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here