Ένα Ξενοδοχείο-Φάντασμα, ο σεισμός του 81, οι θάνατοι των ιδιοκτητών, το πλιάτσικο και η μελλοντική κατεδάφιση του (video)

0

HOTEL ANGELA: Ο Σεισμός του 81, οι θάνατοι των ιδιοκτητών, το πλιάτσικο και η μελλοντική κατεδάφιση.

Το ξενοδοχείο – φάντασμα εδώ και κάμποσες δεκαετίες βρίσκεται στο Κοκκώνι Κορινθίας στην παραλία της Νεράτζας. Το συγκεκριμένο ξενοδοχείο – παλιό πενταόροφο Γ’ τάξης , δυναμικότητας 136 δωματίων — 260 κλινών, συνολικού εμβαδού 4.822,92 τ.μ. – εγκαταλελειμένο απο το 1991 είχε υποστεί σοβαρότατες ζημιές απο τον καταστροφικό σεισμό του 1981 που έπληξε την Κορινθία.
Από τότε είχε αγοραστή από 3 διαφορετικούς ιδιοκτήτες οι οποίοι όλοι τους απεβίωσαν.
Στο ισόγειο του Ξενοδοχείου υπήρχε η υποδοχή, η κουζίνα και η κεντρική τραπεζαρία.
Οι λόγοι για τους οποίους έχει εγκαταλειφθεί είναι οικονομική. Ο αρχικός Ιδιοκτήτης φαίνεται ότι έκρυψε τα χρέη από κάποιους επενδυτές.
Επακολούθησε Πλιάτσικο απο κάποιον κατασχέτη ο οποίος πήρε τα πάντα (πρίζες, καλώδια, ανελκυστήρα, έπιπλα…)

Το καλοκαίρι του 2021 η υπηρεσία δόμησης του δήμου Κορινθίων, χορήγησε άδεια στην εταιρεία Κοκκώνι Κόρινθος Ανώνυμη Ξενοδοχειακή, Τουριστική και Εμπορική για κατεδάφιση του ξενοδοχειακού συγκροτήματος ANGELA.

Τέλος Χαρακτηριστικό είναι ότι ακόμα και σήμερα ενώ το ξενοδοχείο είναι κυριολεκτικά ρημαγμένο, 30 χρόνια εγκαταλλειμένο και εν ευθέτω χρόνο κατεδαφιστέο η φήμη του δεσπόζει σε ιστοσελίδα (traveling.gr) και μάλιστα με τηλέφωνο επικοινωνίας.

Δείτε το βίντεο απο το κανάλι DroneDays gr

Πηγή


Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here