Γιώργος Χρανιώτης: Έχω φτάσει πολύ κοντά σε απόπειρα αυτοκτονίας

0

Ο Γιώργος Χρανιώτης έκανε μία συγκινητική εξομολόγηση στην εκπομπή «Απλές κουβέντες». Ο ηθοποιός μίλησε για μια πολύ προσωπική του στιγμή.

«Δεν ήμουν έτοιμος να πεθάνω, αλλά μια φορά βρέθηκα πάρα πολύ κοντά. Ο λόγος ήταν ερωτική απογοήτευση, αλλά όχι ακριβώς απογοήτευση, αλλά η ενδεχόμενη ερωτική απογοήτευση που διαισθανόμουν ότι ερχότανε και ήρθε μετά και με έκανε να το επισπεύσω», τόνισε ο Γιώργος Χρανιώτης.

«Σίγουρα δεν θα έκανα απόπειρα αυτοκτονίας και δεν θα έκανα κάτι κακό. Δεν θέλω να πω τον τρόπο αλλά έχω φτάσει πολύ κοντά σε απόπειρα αυτοκτονίας, δεκαπέντε χρόνια πριν, με έναν τρόπο έτσι πολύ περίεργο. Δεν έγινε κάτι τέτοιο γιατί θα το είχα μετανιώσει.

Δεν ήμουν έτοιμος να πεθάνω, αλλά μια φορά βρέθηκα πάρα πολύ κοντά. Ο λόγος ήταν ερωτική απογοήτευση, αλλά όχι ακριβώς απογοήτευση, αλλά η ενδεχόμενη ερωτική απογοήτευση που διαισθανόμουν ότι ερχότανε και ήρθε μετά και με έκανε να το επισπεύσω.

Την επόμενη μέρα κατάλαβα τι πήγα να κάνω γιατί την επόμενη μέρα συνήλθα. Μπήκα για λίγο στην διαδικασία και σκέφτηκα για λίγο μήπως να σταματήσει αυτή η καρδούλα αλλά ευτυχώς δεν το έκανα», δήλωσε ο ηθοποιός.


πηγη

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here