Επίθεση με βιτριόλι: Συνεχίζεται η δίκη – Έφτασε στο δικαστήριο η Ιωάννα (pics)

0

Η δίκη για την επίθεση με βιτριόλι που δέχτηκε τον Μάιο του 2020 η Ιωάννα Παλιοσπύρου, συνεχίζεται σήμερα (26 Οκτωβρίου) με την 7η συνεδρίαση.

Η Ιωάννα έφτασε στα δικαστήρια, ενώ από την άλλη πλευρά η κατηγορούμενη δεν αναμένεται να παρευρεθεί.

Η δίκη συνεχίζεται με τις αγορεύσεις των συνηγόρων της πολιτικής αγωγής, ενώ πιθανότατα θα αρχίσουν και οι αγορεύσεις των συνηγόρων υπεράσπισης.

Στην προηγούμενη δίκη, ο εισαγγελέας πρότεινε η κατηγορούμενη να κηρυχθεί ένοχη για απόπειρα ανθρωποκτονίας. Πάντως, έως το τέλος της εβδομάδας, η απόφαση αναμένεται να γίνει γνωστή.

Επίθεση με βιτριόλι: Συνεχίζεται η δίκη - Έφτασε στο δικαστήριο η Ιωάννα (pics) | 10 10

Στην προηγούμενη συνεδρίαση του δικαστηρίου, ο εκ των δικηγόρων της πολιτικής αγωγής, Απόστολος Λύτρας, απευθυνόμενους στους ενόρκους, είπε: «Το να είναι κάποιος ένορκος είναι τιμητικό, η ψήφος του μετράει όπως όλων των δικαστών. Ο νομοθέτης θέλησε να εκφράζεται ο λαός. Υπερτερείτε. Η Ιωάννα, γιατί έτσι έχει γίνει γνωστή, είναι ένα κορίτσι γενναίο.

Συνεχίζει τη ζωή της, έχει γίνει παράδειγμα προς μίμηση. Άλλος άνθρωπος στη θέση της ενδεχομένως να έκανε άλλες σκέψεις. Αυτό το κορίτσι έχει αρχίσει και βοηθά πολύ κόσμο».

Επίθεση με βιτριόλι: Συνεχίζεται η δίκη - Έφτασε στο δικαστήριο η Ιωάννα (pics) | 11 13

Με την έναρξη της αγόρευσης του συνηγόρου πολιτικής αγωγής, η κατηγορούμενη ζήτησε να αποχωρήσει από τη δικαστική αίθουσα και είναι άγνωστο αν σήμερα θα εμφανιστεί στο ακροατήριο.

Στη συνέχεια της αγόρευσής του ο κ. Λύτρας χαρακτήρισε την 36χρονη, ως άτομο με αντικοινωνική συμπεριφορά. Μεταξύ άλλων, ο συνήγορος είχε επισημάνει για την Έφη Κακαράντζουλα: «Η κατηγορουμένη είναι κακή πλευρά της κοινωνίας που δεν πρέπει να υπάρχει ανάμεσα μας.

Επίθεση με βιτριόλι: Συνεχίζεται η δίκη - Έφτασε στο δικαστήριο η Ιωάννα (pics) | 12 6

Την κατηγορουμένη την κυρίευσε η ζήλια, η εκδίκηση και ο φθόνος. Είναι ένα άτομο με αντικοινωνική συμπεριφορά. Πίεζε στο τηλέφωνο για οφειλές με το χειρότερο τρόπο. Έχουμε μαρτυρίες για αντικοινωνική συμπεριφορά. Μετά το έγκλημα που έκανε ανέβαινε στο τραπέζι και χόρευε. Σκεφτείτε για πόσο επικίνδυνο άτομο μιλάμε. Αυτό που ήθελε δεν ήταν μόνο να την σκοτώσει, αλλά να την σκοτώσει βασανιστικά. Ήθελε να την βλέπει να πεθαίνει λιώνοντας».


πηγη

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here