Κοράκι – Διαιτησία: Το «deny» που πάτησε ο Σκουλάς και οι αναπάντητες στον Κλάτενμπεργκ!

0

Κοράκι – Διαιτησία: Έχει παρασκήνιο η αποχώρηση του Μανώλη Σκουλά από τη διαιτησία!

Κοράκι – Διαιτησία: Το τεταρτηλίκι που δεν έκανε «accept» ο Μανώλης Σκουλάς και οι προσπάθειες να επικοινωνήσει με τον Κλάτενμπεργκ μετά το ΟΦΗ – ΑΕΚ.

Μας τελείωσε ο Μανώλης ο Σκούλας. Τέλος, πάπαλα. «Κρέμασε» τη σφυρίχτρα του ο θεσσαλός διεθνής ρέφερι. Μια μέρα μετά από ευρωπαϊκό παιχνίδι, έστειλε επιστολή αποχώρησης στην ΕΠΣ Θεσσαλίας. Έφυγε πριν τον φύγουν από διεθνή. Με κάτι… πρόκες να (με το συμπάθειο) προς τον Μαρκ Κλάτενμπερκ.

Τα ξέρετε αυτά. Το «Κοράκι» θα σας γράψει (που πήγε το μυαλό σας), όσα δεν ξέρετε. Και δεν είναι και λίγα.

Πάμε λοιπόν. Ο Σκουλάς για όσους δεν θυμούνται, ήταν VAR στο ΟΦΗ – ΑΕΚ. Μετά το παιχνίδι και επανειλημμένως, ο διαιτητής προσπάθησε να επικοινωνήσει με τον Μαρκ Κλάτενμπεργκ. Τη μια «η κλήση σας προωθείται», την άλλη «ο συνδρομητής που καλέσατε είναι κατειλλημένος» και την τρίτη καμία απάντηση. Ποτέ δεν πήρε feedback για το παιχνίδι στο Ηράκλειο.

Την επομενη αγωνιστική ήταν διαιτητής στο Ιωνικός – ΠΑΣ Γιάννινα. Κανένα πρόβλημα η διαιτησία του, αλλά από κει και μετά δεν πήρε ξανά ορισμό. Από την 3η αγωνιστική μέχρι την έκτη εκτός. Ή για να τα λέμε τα πράγματα με το όνομα τους, δεν είδαμε ποτέ ορισμό του!

Οι πληροφορίες μας και δεν επιδέχονται καμίας αμφισβήτησης, αναφέρουν οτι ο Σκουλάς πήρε ορισμό! Όταν ήταν στο Ισραήλ για παιχνίδι Youth League, του ήρθε παιχνίδι για 4ος! Aντί για «accept» ο Σκουλάς πάτησε «deny. Δεν αποδέχθηκε τον ορισμό και στη συνέχεια πάτησε το «send» για την επιστολή που ήταν ήδη γραμμένη και αποθηκευμένη στα πρόχειρα.

Κάπως έτσι έπεσαν οι τίτλοι τέλους του εν ενεργεία διαιτητή Μανώλη Σκουλά.

Στη στήλη του Sportime το Κοράκι, την οποία διαβάζετε μετά το τέλος κάθε αγωνιστικής στην e-Sportime υπάρχει και αποκάλυψη για μια φάση στο Άρης – Παναιτωλικός που μπέρδεψε όλους τους τηλεκριτικούς και όχι μόνο, διαιτησίας!

Μπορείτε να διαβάσετε όλη τη σελίδα για τη διαιτησία από την e-sportime στη σελίδα 5 με ένα κλικ εδώ.


Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here