Ηγουμενίτσα: “Κόπηκε” στα δυο η πόλη- Αγανακτισμένοι κάτοικοι και καταστηματάρχες

0

Αναβρασμός επικρατεί το τελευταίο χρονικό διάστημα στους κάτοικους και καταστηματαρχες,στην περιοχή της Νέας Σελεύκειας. Ο παράδρομος που οδηγεί στην Νεα Σελεύκεια, εξυπηρετούσε αρκετούς κάτοικους, όσο και τις τοπικές επιχειρήσεις. Ο δρόμος έκλεισε για επισκευή λόγω της παράδοσης του ΤΕΠ. Έτσι οι κάτοικοι είχαν ακόμη έναν δρόμο αυτός που περνάει από το κοιμητήριο της πόλης και οδηγεί από χωριό της Σελεύκειας στην Ηγουμενίτσα.

Ύστερα από μια σφοδρή βροχόπτωση που έπληξε το τελευταίο χρονικό διάστημα ολόκληρο τον νομό, είχε σαν αποτέλεσμα την πτώση ενός τμήματος της γέφυρας που οδηγεί στο νεκροταφείο της πόλης. Οι αρμόδιοι φορείς έκλεισαν τον δρόμο, χωρίς φυσικά την απαιτούμενη σήμανση καθώς και το βραδινό φάρο, προκείμενου να μην συμβεί κάποιο ατύχημα. Έπειτα από την πάροδο μιας εβδομάδας περίπου “ξεχάσαν” ότι η γέφυρα και το οδόστρωμα, χρειάζεται επισκευή και αποκατάσταση. Κάποιοι από τους συμπολίτες μας συνήθιζαν όταν το επέτρεπαν οι καιρικές συνθήκες να πηγαίνουν το κοιμητήριο με τα πόδια είτε διότι δεν διαθέτουν κάποιο όχημα, είτε διότι η κατοικία τους να είναι πολύ κοντά στην Εκκλησιά του Αγίου Παντελεήμονα.

Δυο τρόπους πλέον έχουν στη διάθεση τους οι κάτοικοι της περιοχής. Ο πρώτος είναι από το κεντρικό οδικό δίκτυο με τον ανεπανάληπτο “κόμβο”, όπου κατά τις μεσημβρινές ώρες γίνεται κομφούζιο. Ο δεύτερος δρόμος είναι από την περιοχή του δρεπάνου. Καθημερινός μαραθώνιος και για τις τοπικές επιχειρήσεις, που αναγκάζονται να κάνουν κύκλους να χάνουν χρόνο και φυσικά και καύσιμα παραπάνω.

Ευελπιστούμε στην περιοχή να δοθεί ΑΜΕΣΗ λύση τόσο στην αποκατάσταση του οδοστρώματος, όσο και στο να δώσουν εντολή οι αρμόδιοι να μαζέψουν και κανένα κάδο..

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ