Άρης: Γιατί ο Ιτούρμπε έχει μπλοκάρει και ποιο το παράδοξο

0

Χουάν Ιτούρμπε. Η μεγαλύτερη, από πλευράς ονόματος, μεταγραφή του καλοκαιριού για τον Άρη. Η απόκτησή του γέννησε ενθουσιασμό και έντονη προσδοκία.

Άρης: Δυστυχώς όμως για τους «κίτρινους» η πράξη, ως τώρα τουλάχιστον, καθόλου δεν έχει συμβαδίσει με αυτό που περίμεναν στη θεωρία.  Ο Χουάν Ιτούρμπε είναι απογοητευτικός. Χάνει διαρκώς πόντους. Πετάει διαδοχικά τη μία ευκαιρία μετά την άλλη που του δίνει ο Άκης Μάντζιος.

Το πιο περίεργο και αυτό που προξενεί μεγάλη εντύπωση στους ανθρώπους της ομάδας είναι πως είναι πολύ καλός στις
προπονήσεις. Και μετά στα ματς, λες και είναι άλλος άνθρωπος.

Τελικά μάλλον εκεί να βρίσκεται και η εξήγηση. Το πρόβλημά του δηλαδή δηλαδή φαίνεται πως είναι
ψυχολογικό.

Κι αυτό μπορεί να πει κανείς πως είναι αναλογικά παρήγορο. Γιατί μπορεί να δουλευτεί, να προσπεραστεί, συχνά ένα και μόνο κλικ αρκεί.

Ενδεχόμενο αγωνιστικό ζήτημα που θα φαινόταν και στις προπονήσεις θα ήταν πολύ πιο δύσκολο να λυθεί. Μία ή άλλη, ο Άρης έχει ανάγκη τον κανονικό Ιτούρμπε. Και πρέπει να βρεθεί ο τρόπος να ξεμπλοκάρει.

Ακόμα περισσότερο μετά τη βαριά ήττα από τον ΠΑΣ και το επικείμενο ματς με τον ΠΑΟΚ. Ποιος ξέρει ίσως η καυτή ατμόσφαιρα του μεγάλου ντέρμπι να βοηθήσει τον 28χρονο ποδοσφαιριστή να
πετάξει όλα αυτά τα βαρίδια που τον κρατάνε πίσω.

Να τον «φτιάξει» ψυχολογικά. Είναι μία μεγάλη επένδυση για τους Θεσσαλονικείς και θα είναι κρίμα αν τελικά καταταγεί στις συνειδήσεις των φιλάθλων ως αποτυχημένη μεταγραφή.

 


Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here