Αλεξάνδρα Ταβουλάρη: «Η αδελφή μου είναι ομοφυλόφιλη και τη στηρίζω πολύ σε αυτό»

0

H Aλεξάνδρα Ταβουλάρη μίλησε στην κάμερα του «Mega Καλημέρα» για τον ρόλο της στην παράσταση «Όποιος θέλει να χωρίσει, να σηκώσει το χέρι του» στο θέατρο «Ήβη» καθώς και για την σεξουαλικότητα της αδερφής της που είναι gay.

«Δεν μπορώ να πω πως ο ρόλος μου έχει ιδιαιτερότητα. Είναι ομοφυλόφιλη, δεν είναι πρόκληση ο ρόλος αυτός. Δεν θεωρώ πως είμαστε απόλυτα δεκτικοί με την ομοφυλοφιλία. Ένα μεγάλο ποσοστό έχει αρχίσει και αντιλαμβάνεται πως είναι φυσιολογικό να συμβαίνει κάτι τέτοιο. Και ένα άλλο δεν αποδέχεται. Συμβαίνει σε μια κοινωνία, δεν μπορούμε να πιέσουμε κάποιον να δεχτεί την άποψη κάποιου άλλου.» δήλωσε η Αλεξάνδρα Ταβουλάρη.

«Εμένα και η αδελφή μου είναι ομοφυλόφιλη και τη στηρίζω πολύ σε αυτό. Ήταν μικρή όταν μας το είπε. Έχουν περάσει 10-12 χρόνια. Στην αρχή σοκαρίστηκα γιατί ήταν μικρή σε ηλικία και δεν ήξερα αν έχει κατασταλάξει. Οι οικογένειες να στηρίζουν τα παιδιά τους σε ό,τι επιλογή κάνουν. Και εγώ ως μητέρα το σκέφτομαι έντονα. Πρέπει να σταματήσουμε να σκεφτόμαστε ότι είναι πρόβλημα η σεξουαλικότητα ενός ανθρώπου, δεν αποτελεί πρόβλημα» είπε η ηθοποιός σχετικά με τον ρόλο και την αδερφή της.» συμπλήρωσε η ηθοποιός

govastileto.gr

Πηγή


Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here