Δημήτρης Σταρόβας για το θάνατο της μητέρας του «Δεν έφυγε ξαφνικά, ταλαιπωριόταν χρόνια»

0

Ο Δημήτρης Σταρόβας μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» για την απώλεια της μητέρας του και αποκάλυψε τα αίτια του θανάτου της καθώς και πως κατάφερε να παραμείνει ψύχραιμος.

«Η μητέρα μου δεν έφυγε ξαφνικά. Ταλαιπωριόταν χρόνια, είχε πολλά προβλήματα υγείας, άνοια προχωρημένη και έφυγε από ανακοπή. Οι γιατροί μας είχαν πει ότι έπρεπε να κάνει ένα χειρουργείο, είχε ένα ανεύρυσμα και έπρεπε να χειρουργηθεί χθες που λέμε αλλά το ρίσκο ήταν μεγάλο, υπήρχε πιθανότητα να μη βγει ποτέ από το χειρουργείο και παραιτήθηκε στο τέλος. Ήταν στη Θεσσαλονίκη. Πέρα από τους δικούς μου ανθρώπους και την Άννα μου στάθηκαν πολλοί φίλοι, η κυρία Ελένη ήταν η κυρία που την πρόσεχε, η Βούλα Πατουλίδου που με βοήθησε πολύ» είπε ο Δημήτρης Σταρόβας.

«Με βλέπετε να λειτουργώ γιατί όταν είναι μια κατάσταση τόσο προχωρημένη που δεν υπάρχει επιστροφή, δεν μπορείς να προσφέρεις στον άλλον καμία ποιότητα ζωής, υπάρχει και μια λύτρωση και για τον ίδιο τον άνθρωπο που ταλαιπωρείται και για το περιβάλλον του. Προσπαθώ πάντα να είμαι ψύχραιμος και το λέω εκ του ασφαλούς γιατί όταν κάτι το περιμένεις δεν είναι το ξαφνικό που σε σοκάρει… Είναι μέσα στη ζωή, όταν κάτι είναι μέσα στη ζωή πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι», εξομολογήθηκε ο Δημήτρης Σταρόβας.

govastileto.gr

Πηγή


Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here