Απόλλων Σμύρνης: Η παραδοχή του Φέστα

0

Όσα δήλωσε ο τεχνικός του Απόλλωνα Σμύρνης μετά το 0-0 με τη Λαμία

Δεν είναι τυχαίο που ο Απόλλων Σμύρνης έχει σημειώσει λιγότερα γκολ από κάθε άλλη ομάδα στη Super League 1. Δεν μπορεί να δημιουργήσει και αυτό φαίνεται.

Ακόμη και στον τελικό με τη Λαμία, όπου ήταν ανώτερος, ο Απόλλων Σμύρνης έβγαλε λίγες φάσεις. Και κάποιες εξ αυτών προήλθαν από στημένα. Ο Τζανλούκα Φέστα παραδέχτηκε πως η ομάδα του σε open play αδυνατεί να δημιουργήσει. Το ερώτημα, όμως, είναι τι κάνει εκείνος για να το διορθώσει και πώς η «Ελαφρά Ταξιαρχία» θα βρει τα γκολ που χρειάζεται για να έρθουν και οι βαθμοί.

Όσα είπε στην κάμερα της Cosmote TV: «Δεν είχαν ευκαιρίες. Τους πιέσαμε σε όλο το παιχνίδι. Ο τερματοφύλακάς τους έκανε κάποιες καλές επεμβάσεις. Δεν ξέρω εάν ήταν δίκαιο το αποτέλεσμα ή όχι. Η ομάδα μου έκανε τα πάντα για να σκοράρει, αλλά έπρεπε να είμαστε πιο συνεπείς μπροστά. Σήμερα τι μπορώ να πω στην ομάδα μου; Πάλεψαν πολύ, πρέσαραν ψηλά σε όλο το παιχνίδι και πιστεύω ότι με αυτή τη συμπεριφορά στο μέλλον μπορούμε να πάμε καλύτερα.

Τα γκολ λείπουν. Πρέπει να σκοράρουμε γκολ. Δημιουργήσαμε κάποιες ευκαιρίες από στατικές φάσεις, αλλά όχι τόσο στη ροή του ματς. Πρέπει να δουλέψουμε πάνω σε αυτό. Έχουμε κάποιους τραυματίες και θα δούμε στη συνέχεια τα δεδομένα για εκείνους».


Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here