Μάρα Μεϊμαρίδη: «Δεν ήθελα να προσβάλω τον Χρήστο Σαντικάι. Ζητώ συγγνώμη»

0

Η Λάουρα Νάργες βρέθηκε την Πέμπτη καλεσμένη στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και μια ερώτηση που έκανε η Μάρα Μεϊμαρίδη ήταν αρκετή για να ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Πιο συγκεκριμένα, η Λάουρα Νάργες μιλούσε για τον σύντροφό της Χρήστο Σαντικάι, όταν η Μάρα Μεϊμαρίδη έκανε μια αρκετά άκομψη ερώτηση για την καταγωγή του καλλιτέχνη, φέρνοντας σε αμηχανία την Κατερίνα Καινούργιου αλλά και την ραδιοφωνική παραγωγό.

Μετά τον σάλο που δημιουργήθηκε από τις ατάκες της Μάρας Μεϊμαρίδη για τον Χρήστο Σαντικάι, η ίδια μίλησε στο Happy Day και θέλησε να ζητήσει συγγνώμη από αυτούς που, όπως τόνισε, παρανόησαν αυτό που είπε.

«Ήθελα να ζητήσω συγγνώμη αν κάποιος παρανόησε αυτό που είπα. Το “Σαντικάι” μου θύμισε το “Σαντιάγκο”. Οι ανθρώπινες ράτσες είναι πέντε. Πίστεψα ότι αυτό το όνομα που μοιάζει με το “Σαντιάγκο” είναι από Αμερική πλευρά», είπε αρχικά η Μάρα Μεϊμαρίδη.

Η Μάρα Μεϊμαρίδη είπε στη συνέχεια: «Αλλά έπρεπε και η κοπέλα να μου απαντήσει ότι όχι, είναι ευρωπαϊκό. Δεν αισθάνθηκα ότι η Λάουρα ήρθε σε δύσκολη θέση. Αλλά ίσως έπρεπε επί τόπου να εξηγήσω τι εννοούσα ανθρωπολογικά».

govastileto.gr

Πηγή


Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here