Ηλιόπουλος – Γιατί ο Μητσοτάκης δέκα μέρες πριν απέκλειε την επέκταση της υποχρεωτικότητας του εμβολιασμού;

0

Με το ερώτημα γιατί ο πρωθυπουργός μέχρι πρότινος τασσόταν κατά της επέκτασης του υποχρεωτικού εμβολιασμού απάντησε ο Νάσος Ηλιόπουλος στο ερώτημα που απηύθυνε προς τον Αλέξη Τσίπρα ο Γιάννης Οικονόμου αν συμφωνεί με τις ανακοινώσεις Μητσοτάκη για τους άνω των 60 ετών.

Τους έφταιγαν οι νέοι τώρα τους φταίνε και οι ηλικιωμένοι

Ο εκπροσώπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ απαντώντας στον κ. Οικονόμου τονίζει ότι η κυβέρνηση οδηγεί στην οικονομική εξαθλίωση τους συνταξιούχους για να κρύψει την αποτυχία της.

Αναλυτικά η δήλωση του Νάσου Ηλιόπουλου έχει ως εξής:

«Ο κ. Οικονόμου αντί να επιτίθεται, ας απαντήσει γιατί ο κ. Μητσοτάκης πριν δέκα μέρες απέκλειε την υποχρεωτικότητα και έλεγε «όσο μεγαλύτερη είναι η υποχρεωτικότητα τόσο μεγαλύτερη είναι η αντίδραση»;

»Αντί παράλληλα με τη λήξη του πιστοποιητικού εμβολιασμού για τους άνω των 60 μετά από 7 μήνες να οργανώσει μία πανελλαδική κινητοποίηση και καμπάνια πειθούς πόρτα πόρτα μαζί με φορείς και την τοπική αυτοδιοίκηση, οδηγούν στην οικονομική εξαθλίωση τους συνταξιούχους, για να κρύψει την παταγώδη αποτυχία του.

»Μέχρι τώρα του έφταιγαν οι νέοι, τώρα του φταίνε οι ηλικιωμένοι, αρκεί να μην καταλάβει ο κόσμος πόσο άχρηστος είναι ο ίδιος ο κ. Μητσοτάκης.

Διαβάστε επίσης: Ηλιόπουλος – Πολιτική απάτη της ΝΔ να συγχωνεύει σχολικά τμήματα και να μιλά για πανδημία ανεμβολίαστων

Διαβάστε επίσης: Δημοσκοπική πίεση και από τη Χαριλάου Τρικούπη στον ΣΥΡΙΖΑ

»Ως προς την ουσία, ούτε κουβέντα για μέτρα ενίσχυσης του ΕΣΥ, επίταξη των ιδιωτικών κλινικών, τηλεργασία, αραίωση σχολικών τμημάτων και αλλαγή του πρωτοκόλλου για 50+1 στις τάξεις, δωρεάν συνταγογράφηση και αποζημίωση των τεστ για όλους – εμβολιασμένους και ανεμβολίαστους, μέτρα σε εκκλησίες και ανεμβολίαστους σε σώματα Ασφαλείας.

»Κάθε μέρα που ο κ. Μητσοτάκης διαχειρίζεται την πανδημία, οδηγεί και σε ανθρώπινες απώλειες και φέρνει πιο κοντά τον κίνδυνο νέου καταστροφικού lockdown».


Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here