Ο Μελισσανίδης «καθάρισε» για το ΑΕΚ-Παναθηναϊκός

0

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης κατάφερε με χειρισμούς του να διεξαχθεί το ντέρμπι της ΑΕΚ με τον ΠΑΟ την ημερομηνία που έχει οριστεί παρουσία κόσμου

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης όλη την χθεσινή ημέρα ασχολήθηκε προσωπικά με το ντέρμπι ΑΕΚ-Παναθηναϊκός και την μεθόδευση που επιχείρησε να περάσει ο Λευτέρης Αυγενάκης για να γίνει σε άλλη ημερομηνία χωρίς κόσμο στο ΟΑΚΑ.

Πάντως, το σενάριο αναβολής του ντέρμπι απομακρύνθηκε και αυτό έγινε εφικτό λόγω των χειρισμών του Μελισσανίδη.

Ετσι, η ΠΑΕ ΑΕΚ προχωράει κανονικά στη διοργάνωση του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό την Κυριακή αφού υπήρξε και προς τη Super League και προς την ίδια η προφορική διαβεβαίωση πως δε θα δοθεί συνέχεια στο αίτημα της Αστυνομίας για αναβολή των δύο αγώνων στο Λεκανοπέδιο.

Από το πρωί σήμερα, η ΑΕΚ είχε πάρει τη σχετική διαβεβαίωση και δόθηκε και η σχετική ενημέρωση προς τον Αργύρη Γιαννίκη, πως η ομάδα θα αγωνιστεί κανονικά την Κυριακή. Αφού υπήρξε αναδίπλωση στο θέμα από πλευράς του Υφυπουργείου.

Είχε προηγηθεί ένας μαραθώνιος κύκλος διαβουλεύσεων όλη την Τετάρτη με τον Δημήτρη Μελισσανίδη να το παίρνει πάνω του και να πιέζει για τη μη αναβολή, προκειμένου να γίνει κανονικά το ματς την Κυριακή. Όπως φαίνεται, αυτές οι πιέσεις απέδωσαν και ο Μελισσανίδης… καθάρισε.

Η ΑΕΚ αρχικά είχε προτείνει να αλλάξει η ώρα έναρξης του ματς την Κυριακή και να γίνει νωρίς για να διευκολυνθεί και η Αστυνομία. Μάλιστα σε περίπτωση που τελικά υπήρχε απόφαση να μη γίνει την Κυριακή, η ΑΕΚ πρότεινε να γίνει την Τρίτη. Ωστόσο σε αυτό σύμφωνα με πληροφορίες, δεν συναίνεσε ο Παναθηναϊκός. Τελικά από τη στιγμή που δόθηκαν προφορικά οι διαβεβαιώσεις ότι δεν υπάρχει πλέον θέμα αναβολής, η ΑΕΚ προχωράει κανονικά όλες τις προετοιμασίες για τη διεξαγωγή του ντέρμπι. Και όλοι στην Ένωση νιώθουν απόλυτα δικαιωμένοι για την αντίδραση τους μετά το αίτημα που είχε καταθέσει η Αστυνομία.

Ετσι, αναμένονται την Κυριακή στο ΟΑΚΑ πάνω από 25.000 οπαδοί της ΑΕΚ στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, σε ακόμη μία ποδοσφαιρική γιορτή που ετοιμάζει η Ενωση.


Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here