Άρης: Πληρώθηκε το παράβολο για το -6 – Αναμονή να οριστεί δικάσιμος

0

Υπάρχει αισιοδοξία στην Αλκμήνης πως ο Άρης θα καταφέρει να πάρει πίσω τους έξι βαθμούς

Στο γήπεδο ο Άρης έχει μαζέψει περισσότερους βαθμούς στη φετινή Super League 1 από κάθε ομάδα πλην δύο, του Ολυμπιακού και της ΑΕΚ.

Μόνο που στη βαθμολογία βρίσκεται πιο χαμηλά και ο λόγος είναι γνωστός. Έχει να κάνει με το -6 που του έχει επιβληθεί. Ο Άρης δεν έχει αφήσει έτσι την υπόθεση και υπάρχουν εξελίξεις.

Ο Θόδωρος Καρυπίδης πλήρωσε την Παρασκευή (3/12) το παράβολο. Έδωσε συνολικά 44.000 ελβετικά φράγκα, δηλαδή και το μερίδιο που αναλογεί στην ΕΠΟ. Πλέον οι Θεσσαλονικείς από το CAS να ορίσει δικάσιμο της υπόθεσης και αισιοδοξούν ότι θα κερδίσουν την υπόθεση και θα τους επιστραφούν οι 6 βαθμοί.

Σε περίπτωση που ο Άρης κερδίσει αυτή την υπόθεση, γίνεται εύκολα κατανοητό πως αλλάζει η βαθμολογία της Super League. ΟΦΗ και ΠΑΟΚ θα μπουν από κάτω, ενώ η δεύτερη θέση -με τα τωρινά δεδομένα- θα βρίσκεται στο -3.

Κλείνοντας, το όφελος δεν θα είναι μόνο βαθμολογικό. Εάν οι βαθμοί επιστραφούν, θα υπάρξει και ψυχολογική ώθηση σε παίκτες και τεχνικό επιτελείο. Για μεγάλο χρονικό διάστημα το -6 ήταν και παραμένει σε μικρότερο βαθμό θέμα συζήτησης ακόμη και εντός των αποδυτηρίων. Η πίεση στις αρχές ήταν πολύ υψηλή και είχε να κάνει και με τη βαθμολογική θέση της ομάδας, η οποία εντός γηπέδου ήταν διαφορετική.


Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here