Κρίσιμο διήμερο για τον Γιώργο Τράγκα

0

Ο γνωστός δημοσιογράφος, Γιώργος Τράγκας, παραμένει για τρίτη ημέρα στην ΜΕΘ του νοσοκομείου Σωτηρία, χτυπημένος από κορωνοϊό

Ο Γιώργος Τράγκας είναι ανεμβολίαστος και από το απόγευμα του Σαββάτου βρίσκεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, όπου λαμβάνει οξυγόνο. Το μέλλος της παράταξης του, Πάρις Κουρτσίδης, απάντησε γιατί ο δημοσιογράφος δεν είχε κάνει το εμβόλιο, ενώ «άδειασε« τπν Γιώργο Μουκίδη, ο οποίος δήλωσε πως του μίλησε στο τηλέφωνο.

Ο κ. Κουρτζίδης εξηγώντας γιατί ο Γιώργος Τράγκας δεν έχει κάνει το εμβόλιο για τον κορωνοϊό, είπε πως «επειδή έχει το ζάχαρο και μπορεί οποιαδήποτε στιγμή να εμφανίσει κάποια παρενέργεια, έκριναν οι γιατροί ότι έπρεπε να είναι στην ΜΕΘ. Δεν είναι διασωληνωμένος, του παρέχεται όμως οξυγόνο. Σήμερα είναι η 9η ημέρα που νοσεί. Σήμερα και αύριο είναι κρίσιμες ημέρες, διότι όλοι οι ασθενείς αυτές τις ημέρες, την 9η και την 10η ημέρα, δείχνουν αν “καθαρίζουν” ή συνεχίζουν να έχουν προβλήματα».

Συνεχίζοντας στον ΑΝΤ1 το πρωί της Τρίτης, ο Π. Κουρτζίδης, εκπρόσωπος τού κόμματος του Γιώργου Τράγκα, σημείωσε πως δεν είναι αντιεμβολιαστής, αλλά πως «έχει ο ίδιος εκφράσει τις θέσεις του υπέρ του συναινετικού εμβολιασμού».

Την ίδια ώρα, ωστόσο ο κ. Κουρτζίδης «άδειασε» στέλεχος του κόμματος, τον κ. Γιώργο Μουκίδη ο οποίος είπε την Δευτέρα πως μίλησε με τον κ. Τράγκα και πως είναι καλά στην υγεία του. «Προφανώς κάποιο λάθος έκανε ο κ. Μουκίδης. Χθες ήταν να γίνει με εμένα μια σύνδεση στην εκπομπή και δεν έγινε λόγω skype. 

Τον άκουγα σε όσα είπε. Ανέφερε και ο ίδιος ότι έκλεισαν σύντομα το τηλέφωνο. Το πιθανότερο είναι να μίλησε με κάποιον συνεργάτη του και όχι με τον Γιώργο Τράγκα», υποστήριξε ο κ Κουρτζίδης, συμπληρώνοντας πως «από την στιγμή που είναι στην ΜΕΘ, δεν έχει κινητό μαζί του. Επικοινωνεί η σύζυγος του, η Μαρία Καρρά, με τους γιατρούς και ενημερωνόμαστε όλοι για την κατάσταση του».


πηγη

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here