Ολυμπιακός: Μόνο έτσι θα μείνει ο Ρόνι Λόπες

0

Τα σενάρια για τον Ρόνι Λόπες άρχισαν, αλλά η αλήθεια για το τι θα κάνει ο Ολυμπιακός με την Σεβίλλη είναι διαφορετική

Ο Ολυμπιακός έκανε μεγάλη δουλειά στον Ρόνι Λόπες, που αρχίζει να βγαίνει, με αποτέλεσμα να υπάρχουν σενάρια για το μέλλον του.

Ο Πέδρο Μαρτίνς με τους συνεργάτες του, άλλαξαν τον Ρόνι Λόπες, στην κυριολεξία με ειδικό πρόγραμμα. Τα αποτελέσματα άρχισαν να φαίνονται. Σε τέτοιο βαθμό που γίνεται λόγος για την μετέπειτα πορεία της συνεργασίας του.

Τα ισπανικά ΜΜΕ έκαναν λόγο ακόμα και για αγορά, κάτι που είναι δύσκολο να το κάνει ο Ολυμπιακός. Και για μη υποχρεωτική οψιόν, η οποία πάντως υπάρχει και είναι στα 9 εκατ. ευρώ και για άλλους στα 10 εκατ. ευρώ.

Το ποσό, όπως και να έχει είναι υψηλό. Οι «ερυθρόλευκοι» δεν πρόκειται να ασχοληθούν. Ωστόσο αποτελεί και ένα μήνυμα από την πλευρά της Σεβίλλης, για το ποσό που, πλέον. Θέλει για τον 25χρονο Βραζιλιάνο, που έχει και Πορτογαλική υπηκοότητα.

Οι Ανδαλουσιάνοι και ο Μόντσι, ο διάσημος αθλητικός τους διευθυντής παρακολουθούν με ενδιαφέρον την πορεία του.

Το τμήμα σκάουτινγκ του ισπανικού συλλόγου συλλέγει πληροφορίες. Ακόμα είναι νωρίς να ειπωθεί κάτι. Για το τι θα κάνει ο Ολυμπιακός. Η Σεβίλλη ξεκάθαρα θέλει να τον πουλήσει. Σε οποιονδήποτε κάνει γνωστό το ενδιαφέρον του. Αρκεί φυσικά να ικανοποιηθεί οικονομικά.

Αλλά το θέμα είναι τι εμφανίσεις θα κάνει ο 25χρονος μεσοεπιθετικός. Το γεγονός πως είναι αριστεροπόδαρος αποτελεί ένα ακόμα συν.

Στην παρούσα φάση μόνο εικασίες μπορούν να γίνουν. Γιατί και οι πρωταθλητές Ελλάδας αναμένουν την πορεία του.

Και αν είναι να γίνει κάτι θα αφορά εκ νέου δανεισμό του ή μια συμφωνία για συνιδιοκτησία. Έτσι κι αλλιώς ο Ρόνι Λόπες δόθηκε από την Σεβίλλη, σαν μια τελευταία ευκαιρία για να βρει τον καλό του εαυτό.

Και να σωθεί κάτι από την επένδυση των 25 εκατ. ευρώ που έγινε με την αγορά του από τη  Μονακό το καλοκαίρι του 2019.

Το συμβόλαιο του λήγει το καλοκαίρι του 2024. Όλα αυτά δείχνουν πως είναι μια εξαιρετικά δύσκολη περίπτωση.

Πάντως ο Φρανσουά Μοντέστο είναι σε ανοικτή επικοινωνία με τον Μόντσι. Οι δυο τους είναι που καθορίζουν την εξέλιξη στο θέμα του Ρόνι Λόπες.


Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here