Μοντέλο τολμά και δείχνει τις ραγάδες της -Είναι κομμάτι μου και δεν ντρέπομαι γι’ αυτές [εικόνες]

0

Αναρωτηθήκατε ποτέ γιατί τα μοντέλα δεν έχουν ραγάδες; Κι όμως κάνετε λάθος, καθώς ένα μοντέλο και πρώην διαγωνιζόμενη του Μις Υφήλιος δεν δίστασε να δείξει στους πιστούς θαυμαστές της, την ωμή πραγματικότητα.

Σε ανάρτησή της στο Instagram, η Ροζάνα Πάρσελ, από την Ιρλανδία, θυμάται την πρώτη φορά που παρατήρησε τις ραγάδες της σε ηλικία 11 ή 12 ετών.

«Θυμάμαι την πρώτη φορά που παρατήρησα τις ραγάδες μου ίσως ήμουν 11 ή 12 ετών. Προσπαθούσα να θυμηθώ αν με είχε γρατσουνίσει η γάτα μου» έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας που ανάρτησε και που την δείχνει με μαγιό.

Ωστόσο, όπως αναφέρει, άρχισε να πιστεύει ότι «δεν ήταν κάτι φυσιολογικό και πως δεν ήταν όμορφο» καθώς δεν τα έβλεπε σε «καμία φωτογραφία στα περιοδικά» και ποτέ δεν τις «είχε παρατηρήσει σε άλλους ανθρώπους».

Σύμφωνα με την Πάρσελ, πριν από δύο χρόνια συνειδητοποίησε πως πρέπει να νιώθει σίγουρη για τον εαυτό της και να αγκαλιάσει τις ραγάδες και την κυτταρίτιδά της.

«Οι ραγάδες είναι φυσιολογικές, τις έχουμε όλοι, μικροί και μεγάλοι, είναι ένα κομμάτι μου και δεν θα φύγουν ποτέ» έγραψε.

Το μοντέλο, που έχει περισσότερους από 242.000 οπαδούς, αποκάλυψε πως στο παρελθόν είχε λάβει πολλά σχόλια από άτομα που την συμβούλευαν πως να μειώσει την εμφάνισή των ραγάδων, αλλά η ίδια τους είχε αγνοήσει – γιατί δεν θα προσπαθούσε ποτέ να αφαιρέσει ένα φυσικό κομμάτι της εμφάνισής της.

«Δεν έχω ούτε τον χρόνο ούτε την αφοσίωση να κάνω μασάζ στα οπίσθιά μου με κάποιο σούπερ έλαιο για 30 λεπτά προτού πάω για ύπνο, είμαι σίγουρη ότι θα πέσω στο πάτωμα» έγραψε.

Από την στιγμή που μοιράστηκε τις φωτογραφίες, η Πάρσελ έλαβε εκατοντάδες σχόλια από τους οπαδούς της που την εγκωμιάζουν για την ειλικρίνεια και την θετική στάση της.

«Σε ευχαριστώ πολύ που το μοιράστηκες» έγραψε μία γυναίκα. «Ντρεπόμουν για τα σημάδια μου από την ίδια περίπου ηλικία και τώρα είμαι στα 40 μου. Το να τα κάνεις κάνεις τόσο κοινό, κάνει μια τεράστια διαφορά για το πώς αισθάνομαι για τον εαυτό μου».
 


Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here