Το δοκιμαστικό της Ειρήνης Καζαριάν και της αδελφής της για την TV, πριν χρόνια, ήταν μια… τραγωδία [βίντεο]

0

Την Ειρήνη Καζαριάν την γνωρίσαμε μέσα από το GNTM του οποίου αναδείχθηκε και νικήτρια. Δεν ήταν αυτή, όμως, η πρώτη προσπάθεια να βγει στην τηλεόραση. 

Η 21χρονη νικήτρια του GNTM μαζί με την αδελφή της Μαρία, είχαν προσπαθήσει πριν τέσσερα χρόνια, να βγουν στην τηλεόραση, παρουσιάζοντας τον καιρό. 

Ηταν η εποχή που η Ελένη Τσολάκη στο Happy Day παρουσιάζε με μοναδικό κέφι και μπρίο τον καιρό και όπως φαίνεται και τα άλλα κανάλια, έψαχναν το δικό τους ξεχωριστό κορίτσι του καιρού. Η εκπομπή της Χριστίνας Λαμπίρη στο τότε Epsilon είχε κάνει και σχετικές οντισιόν. Από αυτές τις οντισιόν είχαν περάσει οι αδελφές Καζαριάν. Το μάλλον… αποτυχημένο δοκιμαστικό προβλήθηκε από την εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου στο Open και τα σχόλια, τα οποία δεν ήταν καθόλου κολακευτικά για τις αδελφές Καζαριάν έδωσαν και πήραν. «Και εγώ ήμουν χάλια στο πρώτο δοκιμαστικό μου κοριτσάκι 17 χρονών, αλλά όχι και έτσι», είπε η Κατερίνα Καινούργιου ενώ δημοσιογράφος του πάνελ είπε ότι… τώρα εξηγείται η επική γκάφα που είχε κάνει η Ειρήνη Καζαριάν δημοσιεύοντας στο Instagram το ευχαριστήριο μήνυμά της για τη νίκη της, μαζί με τις οδηγίες αυτού που της το είχε γράψει!

Για την ιστορία, στο δοκιμαστικό των αδελφών Καζαριάν, όπως μπορείτε να δείτε και παρακάτω, η Ειρήνη Καζαριάν δυσκολεύεται να διαβάσει τις… σημειώσεις της ενώ η αδελφή της Μαρία δίπλα της χορεύει τσιφτετέλια. 

iefimerida.gr


Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here