Πρίγκιπας Τζορτζ και πριγκίπισσα Σάρλοτ την έσκασαν σε όλους και έσπασαν το βασιλικό πρωτόκολλο [εικόνες]

0

Μπορεί οι περισσότεροι στην Ελλάδα να ανταλλάσσουμε δώρα την Πρωτοχρονιά, αλλά στις περισσότερες χώρες του εξωτερικού, ο Αγιος Βασίλης χτυπάει τις πόρτες των σπιτιών τα Χριστούγεννα. 

Ετσι, τα περισσότερα παιδιά, το πρωινό των Χριστουγέννων ψάχνουν στο τζάκι ή στο δέντρο για το δώρο που τόσο περιμένουν. 

Αυτό δεν ισχύει για τα παιδιά της βρετανικής βασιλικής οικογένειας, η οποία ακολουθώντας τις γερμανικές συνήθειες, ανταλλάσσει τα δώρα της μετά το απογευματινό τσάι. 

Τα παιδιά είναι παιδιά, όμως, και έτσι ο πρίγκιπας Τζορτζ και η πριγκίπισσα Σάρλοτ παρότι γεννήθηκαν με πρωτόκολλο και θα πρέπει να ζήσουν μέχρι τέλους της ζωής τους ακολουθώντας το, αποφάσισαν να μην τηρήσουν τη συνήθεια της βρετανικής βασιλικής οικογένειας και να ανοίξουν τα δώρα τους την ώρα που ήθελαν αυτά. 

Τα δύο μικρά ατίθασα μέλη της βρετανικής βασιλικής οικογένειας, όπως αποκάλυψε η μητέρα τους Κέιτ Μίντλετον, σηκώθηκαν πρωί πρωί τα Χριστούγεννα, πριν από όλους, και φυσικά άνοιξαν τα δώρα τους αδιαφορώντας για το πρωτόκολλο που τους επέβαλε να περιμένουν μέχρι το απόγευμα και αφού πιουν το τσάι τους. 

Η Κέιτ Μίντλετον έκανε την αποκάλυψη προσερχόμενη για τη λειτουργία των Χριστουγέννων στο ναό της Μαρίας της Μαγδαληνής στο Σάντιγχραμ καθώς συνομιλούσε με τους φαν που είχαν μαζευτεί για να δουν τα μέλη της βρετανικής βασιλικής οικογένειας. 

Η Κέιτ Μίντλετον με τον πρίγκιπα Τζορτζ και την πριγκίπισσα Σάρλοτ είχαν επισκεφθεί την Κυριακή πριν τα Χριστούγεννα μεγάλο εκπτωτικό κατάστημα κοντά στο Σάντριγχαμ για να αγοράσουν δώρα για τους συγγενείς. Τα μέλη της βρετανικής βασιλικής οικογένειας συνηθίζουν να ανταλλάσσουν χιουμοριστικά δωράκια με τον άγραφο νόμο να θέλει το πιο φθηνό να είναι και το ωραιότερο. 

Οι Γουίνδσορ βρέθηκαν τα Χριστούγεννα μαζί, για πρώτη φορά, ύστερα από τα όσα ήρθαν στο φως περί τεταμένων σχέσεων μεταξύ των δύο αδελφών και των δύο συζύγων τους. Και παρότι οι δύο συνυφάδες, Κέιτ Μίντλετον και Μέγκαν Μαρκλ, κατόπιν υποδείξεως της βασίλισσας Ελισάβετ, εμφανίστηκαν αγαπημένες μπροστά στις κάμερες, δεν έγινε το ίδιο και με τον πρίγκιπα Γουίλιαμ και την Μέγκαν Μαρκλ καθώς την άφησε στα κρύα του λουτρού (δείτε το βίντεο εδώ), σε κάποια στιγμή που επιχείρησε να του μιλήσει. 


Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here