Το ξέσπασμα του Μιχάλη Ρέππα: «Μου είπαν εμένα ότι καλύπτω βιαστές και παιδόφιλους»

0

Καλεσμένοι στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα» ήταν το συγγραφικό δίδυμο, Μιχάλης Ρέππας και Θανάσης Παπαθανασίου, οι οποίοι αναφέρθηκαν μεταξύ άλλων και στο #metoo.

Κάποια στιγμή ωστόσο, ο Μιχάλης Ρέππας ξέσπασε on air όταν η συζήτηση πήγε στη δήλωση που είχε κάνει για τον Παύλο Χαϊκάλη και για την οποία είχε δεχτεί έντονες αντιδράσεις στα social media.

«Εγώ τόλμησα να το πω αυτό σε μια εκπομπή και στο twitter έπεσαν να με φάνε. Εγώ είπα “υπάρχει κάτι με τον Παύλο; Κάποια δίωξη; Ζήτησε συγγνώμη ο άνθρωπος, δεν ξέρω να υπάρχει κάτι”. Σε ένα ταλέντο σαν τον Παύλο δεν το συζητώ, θα του έδινα δεύτερη ευκαιρία.

Το είπα σε μια εκπομπή και πέσανε να με φάνε ότι εγώ ξεπλένω βιαστές και παιδόφιλους. Ο χώρος εδώ που βρισκόμαστε δεν είναι αρμόδιος για τέτοιες συζητήσεις, όποιος θέλει να πει κάτι υπάρχει η δικαιοσύνη και μπορεί να απευθυνθεί εκεί.

Ειδικά για τον Παύλο που δεν βαρύνεται από τίποτα, το θεωρώ τρελό. Δεν είναι δυνατόν να φοβόμαστε και αυτόν τον φασισμό των βλαμμένων που μου είπαν εμένα ότι καλύπτω βιαστές και παιδόφιλους. Εμένα; Ως τι δηλαδή; Δεν είναι δυνατόν και αυτό το πράγμα να μην μπορούμε να μιλάμε», είπε ο Μιχάλης Ρέππας.

govastileto.gr

Πηγή


Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here